ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Της έδωσαν 12 ώρες ζωής και τελικά έζησε 105 χρόνια



Η Lillie Arnold γεννήθηκε το 1906 και οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς της ότι τόσο εκείνη όσο και η δίδυμη αδελφή της είχαν μπροστά τους λίγες ώρες ζωής. Τελικά αν και η αδελφή της δεν τα κατάφερε, η κυρία Arnold γιόρτασε πρόσφατα την 105η επέτειο των γενεθλίων της!
Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, η Lillie Arnold είχε περιθώριο να ζήσει μόνο 12 ώρες μετά τη γέννησή της. Όμως η Lillie δεν επαλήθευσε την άποψη των γιατρών, αφού κατάφερε να ζήσει αισίως 919.800 ώρες από εκείνη την τρομακτική διάγνωση και να αποτελέσει παράδειγμα δύναμης για την οικογένειά της.
Η ίδια, από τον οίκο ευγηρίας που ζει σήμερα, αποδίδει τη μακροζωία της στο γεγονός ότι αποφεύγει με θρησκευτική ευλάβεια το αλκοόλ. Μάλιστα στη ζωή της δεν έχει πιει ούτε μια σταγόνα!
Η ανιψιά τής υπεραιωνόβιας γιαγιάς δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «Ήταν πάντα τόσο υγιής, δεν μπορώ να θυμηθώ να υπήρξε ποτέ σοβαρά άρρωστη. Είναι τόσο δυνατή και αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι και ένα άλλο μέλος της οικογένειας ξεπέρασε τα 100 έτη, οπότε μάλλον κάτι υπάρχει στα γονίδιά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου