ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ντνιέπρ ο Μανωλάς



Η ΑΕΚ συμφώνησε να πάρει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ και να παραχωρήσει στην ουκρανική Ντνιεπρ τον Κώστα Μανωλά. Με παρέμβαση Στέλιου, ο Θρασύβουλος θα πάρει 100.000 ευρώ και όχι το 30%. Πετάει ενδεχομένως και σήμερα για Ουκρανία ο παίκτης.

Ο Κώστας Μανωλάς είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ουκρανικό σύλλογο με χρήματα που ικανοποιούν απόλυτα τα θέλω του. Ο Στέλιος Μανωλάς ανέλαβε τις συζητήσεις με τον Ανδρέα Δημητρέλο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα κάτι που τελικώς επετεύχθη.
Το ποσό που αναμένεται να πάρει η ΑΕΚ αγγίζει τις 500.000 ευρώ, ενώ ο Θρασύβουλος που διατηρούσε το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη, θα πάρει 100.000 ευρώ μετά από σχετική παρέμβαση του Στέλιου, την οποία έκανε αποδεκτή η ομάδα της Φυλής.
Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο παίκτης ακόμη και την ύστατη ώρα έδειξε πως δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην ΑΕΚ, αρκεί οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο να γίνονταν από μηδενική βάση.
Εν τέλει η ΑΕΚ αποδέχτηκε να τον παραχωρήσει βάζοντας ρευστό στα άδεια ταμεία της, χρήματα υπέραπαραιτητα στην προσπάθεια που γίνεται για να κλείσουν τρύπες.
Ο νεαρός αμυντικός θα πάρει σήμερα (16:30) την πρώτη πτήση με προορισμό την Ουκρανία, ούτως ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ και να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής θα συνοδεύεται από τον Στέλιο Μανωλά και την δικηγόρο του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου