ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Slimane: Με φούστα και πέρλες στο λαιμό σε κλαμπ της Μυκόνου ο Γάλλος τραγουδιστής που εντυπωσίασε στη Eurovision

 


Κατέπληξε με τη φωνή και το τραγούδι που ερμήνευσε στη φετινή Eurovision. Μετά την επιτυχία, ο Γάλλος Slimane ξεκίνησε τις διακοπές του και η Μύκονος τον υποδέχτηκε. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε μπαρ με φούστα.

Την Μύκονο διάλεξε για να κάνει διακοπές του ο Γάλλος τραγουδιστής Slimane που εντυπωσίασε με την φωνή του στην φετινή Eurovision. O φακός του Mykonos Live TV των κατέγραψε σε γνωστό κλαμπ φορώντας φούστα και πέρλες στο λαιμό να φωτογραφίζεται με πολλούς θαυμαστές που τον αναγνώρισαν.

Το εύρος της φωνής του Slimane και η απλή συνοδεία πιάνου έκοψαν την ανάσα θεατών και τηλεθεατών στη φετινή Eurovision. Αρχικά ξαπλωμένος στο πάτωμα ντυμένος στα λευκά λέει το πρώτο μισό του τραγουδιού, αλληλεπιδρώντας έντονα με την κάμερα.

Στο τέλος του τραγουδιού, ο Slimane απομακρύνεται κάποια μέτρα από το μικρόφωνο και τραγουδά το τελευταίο ρεφρέν a capella, μέσα σε ένα σύννεφο καπνού.

Ο γνωστός τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Γαλλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, κατακτώντας την 3η θέση, έχει ανακοινώσει την παγκόσμια περιοδεία του στην οποία συμπεριέλαβε και την Ελλάδα. Ο Slimane με δύο stories στο Instagram έκανε γνωστή την εμφάνισή του στην Αθήνα τον ερχόμενο Φεβρουάριο, για μία εντυπωσιακή συναυλία στο Θέατρο Παλλάς. Αυτά όμως αργούν. Για την ώρα ο ίδιος απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή στη Μύκονο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του “Amour” στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου