ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Παρουσιαστής του BBC αγνοείται στη Σύμη – Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του Dr Michael Mosley

 


παρουσιαστής του BBC Dr Michael Mosley αγνοείται στη Σύμη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. 

Ο 67χρονος Mosley, γκουρού της υγιεινής διατροφής είχε βγει για περπάτημα και πιθανολογείται ότι έπεσε από μεγάλο ύψος στη Σύμη. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη και τα σενάρια που εξετάζουν αρχές είναι ο Dr Mosley, 67, είτε να έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε στην παραλία του Αγίου Νικολάου χθες Τετάρτη (05/06/2024), είτε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών να έχασε τις αισθήσεις του.

Τις αρχές ειδοποίησε η σύζυγός του η 62χρονη Dr Clare Bailey, 62, καθώς δεν είχε γυρίσει 6 ώρες μετά την εξαφάνισή του.

 Στις έρευνες συμμετέχουν εκτός την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα και η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone και σύντομα πρόκειται να μεταβεί στο νησί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί. Εξι πυροσβέστες με drone ερευνούν την περιοχή γύρω από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

Την υπόθεση παρακολουθεί στενά και η ηγεσία της ΕΛΑΣ και σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Κωνσταντίας Δημογλίδου οι έρευνες που ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί δεν έχουν ακόμη φέρει αποτελέσματα.

«Βρισκόταν στην παραλία του Αγίου Νικόλα με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή Πέδι της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 μ.μ. και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Κάθε προσπάθεια εντοπισμού του δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Ζητήσαμε από την πυροσβεστική να βοηθήσει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμη και να δαγκώθηκε από φίδι, παραμένοντας τραυματισμένος κάπου».

Ο Δρ Mosley ήταν σε διακοπές με τη σύζυγό του αφού ολοκλήρωσαν μαζί μια εθνική περιοδεία που ονομάζεται: «Τρώτε καλά, κοιμάστε καλύτερα, ζήστε περισσότερο».

Είναι γνωστός για τις συμβουλές διατροφής του, συμπεριλαμβανομένων των διαλειπόμενων σχεδίων νηστείας, του The Fast 800 και της δίαιτας 5: 2, καθώς και για την υποστήριξη δίαιτας χαμηλών υδατανθράκων.

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου