ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Κέντρικ Ναν: Συνελήφθη ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού μετά από «επεισόδιο» με τη σύζυγό του

 


Λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ο μπασκετμπολίστας των “πράσινων”, Κέντρικ Νανσυνελήφθη για “επεισόδιο” με τη σύζυγό του.

Στο αυτόφωρο για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας θα οδηγηθεί ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, μετά από “επεισόδιο” που είχε με τη σύζυγό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού οδηγήθηκε στο ΑΤ Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύζυγος του Κέντρικ Ναν δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση, αλλά ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψή του και ζήτησε να κινηθεί κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του μπασκετμπολίστα των “πρασίνων”.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία τιμωρούνται αυτεπάγγελτα και όχι κατ’ έγκληση του θύματος.

Την καταγγελία, μάλιστα, μπορεί να κάνει ακόμη και τρίτο πρόσωπο (π.χ. γείτονας που άκουσε επεισόδιο) και η αστυνομία υποχρεούται να παρέμβει και να σχηματίσει δικογραφία βάσει της μαρτυρίας.

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου