ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Τουρκία: Το βαθύ ντεκολτέ μιας φιλάθλου προκάλεσε σάλο – Η συγγνώμη της κρατικής τηλεόρασης

 


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Τουρκία καθώς η κρατική τηλεόραση κατά την μετάδοση αγώνα βόλεϊ εστίασε σε μια φίλαθλο και στο αποκαλυπτικό ντεκολτέ της.

Στο βίντεο φαίνεται η εντυπωσιακή φίλαθλος, που φορά ένα βαθύ ντεκολτέ να πανηγυρίζει. Ξαφνικά, την ώρα που η κοπέλα πανηγυρίζει έξαλλα, φαίνεται το στήθος της… Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί σάλος στην Τουρκία. 


Μάλιστα, η κρατική τηλεόραση έσπευσε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση λέγοντας πως «τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Sports ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης.

Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι».

Καυστικός ήταν ο Ερτουγρού Οζκιόκ, πρώην διευθυντής της Hurriyet, ο οποίος σε σχόλιό του ανέφερε: «Λυπάμαι, ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας. Νομίζω ότι με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε σε μια κλειστή αίθουσα για ένα ελαφρώς αποκαλυπτικό φόρεμα. Αν μπορούσαμε να μάθουμε γιατί το κάνατε αυτό, και από ποιον πήρατε εντολή;».

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κοπέλα δέχτηκε απειλές και προσβλητικά σχόλια, ενώ αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου