ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

«Πιο καθαρούς τίτλους από τον Ολυμπιακό δεν έχει πάρει κανείς» (vid)

 


Ο Δημήτρης Οικονόμου κι ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» αναφέρθηκαν στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας (13/5) τα όσα εξελίσσονται στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, η οποία τον κράτησε ζωντανό στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος. «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ», είπε.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, το πούμε κι αυτό. Το πρωτάθλημα για μας τους Ολυμπιακούς τελείωσε. Εμείς έχουμε χορτάσει τίτλους, τώρα πάμε για Ευρώπη πια...», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Αυτό το θράσος δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Θέλουμε να κάνουμε την κριτική αλλά μπροστά σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα στην Ευρώπη δεν μπορείς να πεις τίποτα. Ενώ θες πολλά να πεις για το θράσος σας, γιατί έχετε ένα θράσος... Δεν θέλω να ξύσω πληγές...».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε με τη σειρά του: «Πιο καθαρούς τίτλους από τον Ολυμπιακό δεν έχει πάρει κανείς. Αφήστε τα αυτά... Έχουμε να πάρουμε πέναλτι κάτι χρόνια», με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να σχολιάζει: «Τι βόμβες πετάς!».

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου