ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη εμφάνισή της ρεπόρτερ του ΑLPHA μετά την άγρια επίθεση

 


Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε με κολάρο και φέρει οίδημα και μώλωπες στο σώμα της, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε. 

Τον εφιάλτη που έζησε περιέγραψε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η δημοσιογράφος του σταθμού Ρένα Κουβελιώτη.

Η δημοσιογράφος επανέλαβε πως με ή χωρίς κολάρο η έρευνα θα συνεχιστεί στέλνοντας μήνυμα προς τον δράστης της επίθεσης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ποιο ήταν το ρεπορτάζ που τη στοχοποίησε.

Προηγήθηκαν καταγγελίες πολιτών τις οποίες ερευνούσε η δημοσιογράφος για αυθαίρετες εργασίες οξυγονοκόλησης μέσα στη φύση σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής, με τις σπίθες να πετάγονται και τον κίνδυνο να ξεσπάσει πυρκαγιά να είναι πολύ μεγάλος.

Καταγράφοντας και μεταδίδοντας στο δελτίο τα σχετικά πλάνα, η Ρένα Κουβελιώτη περιέγραψε πως πλησιάζοντας το άνδρα που εμφανίζεται στο βίντεο προκειμένου να τον ρωτήσει.

Όπως περιέγρψε όταν πλησίασε το αυθαίρετο εργοτάξιο, μεταδίδοντας τα πλάνα που είχε καταγράψει, προκειμένου να ρωτήσει τον εργαζόμενο αν υπάρχει άδεια για τις εργασίες, δέχθηκε απρόκλητη απίθεση αυτή και ο οπερατέρ.

«Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλήδα, αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να κρυφτεί σε συγκεκριμένο σπίτι. Χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα και αστυνομικών της ΟΠΚΕ για να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και αύριο είναι το δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε πως αύριο θα έχει ενδιαφέρον ο συλληφθείς να πει για ποιον εργοδότη εργάζεται. Σημείωσε πως ο χώρος όπου εργαζόταν δεν ήταν ιδιωτικός, αλλά κοινόχρηστος.

Κουβελιώτη στο Newsbomb. gr για την επίθεση που δέχτηκε: Οι προσπάθειες φίμωσης του λειτουργήματος πέφτουν στο κενό

«Οι προσπάθειες φίμωσης του λειτουργήματος που ασκώ όλα αυτά τα χρόνια πέφτουν στο “κενό”. Προσωπικά θα συνεχίσω την έρευνα που έχω αναλάβει και θα τη φέρω εις πέρας. Οι άνθρωποι οι οποίοι ασκούν βία είναι αυτοί που παρανομούν, γιαυτό θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», δήλωσε στο Newsbomb.gr η Ρένα Κουβελιώτη.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη Ρένα Κουβελιώτη



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.

Πηγή:www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου