ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Το απόλυτο «θαύμα» για το οποία χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια: Η Ρεάλ παρουσίασε πώς «βύθισε» τον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετά το ματς με τη Χετάφε (vid)

 


Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media η Ρεάλ αποκάλυψε τον ανασυρώμενο αγωνιστικό χώρο του ανακατασκευασμένου «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τις εργασίες στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» οι οποίες διήρκησαν τέσσερα χρόνια και πλέον το «σπίτι» της μπορεί να είναι κατάμεστο όπως παλιά.

Οι «μερένγχες» ανήρτησαν στα social media ένα βίντεο από τον ανασυρόμενο αγωνιστικό χώρο και πως αυτός λειτούργησε μετά από το παιχνίδι με τη Χετάφε. Η συγκεκριμένη κατασκευή έγινε για να φυλάσσεται και να συντηρείται υπόγεια ο αγωνιστικός χώρος, για να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μετά τον αγώνα με τη Χετάφε, στον οποίο ο αγωνιστικός χώρος δεν παρουσίασε προβλήματα και ήταν σε άριστη κατάσταση, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να δοκιμάσει το ανασυρόμενο σύστημα του γηπέδου. Αυτή η πρακτική θα γίνεται μετά από κάθε αναμέτρηση. Με αυτό οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας σκοπεύουν να φροντίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και να ρυθμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις συνθήκες του γκαζόν. Αφού σύμφωνα με τους ειδικούς του συλλόγου, η λύση στα περσινά προβλήματα με το γήπεδο βρίσκεται στις πλάκες και την υπόγεια φροντίδα.

Με όλους αυτούς τους τύπους πρακτικών και καινοτομιών, η Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται στην Ισπανία ένας πρωτοπόρος σύλλογος, όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές. 

Το περασμένο Σάββατο, κόντρα στη Χετάφε, οι Μαδριλένοι έγραψαν ήδη ιστορία φιλοξενώντας τον πρώτο αγώνα στο κλειστό «Μπεναμπέου». Και σήμερα το γήπεδο είναι το πρώτο στην Ισπανία που χρησιμοποιεί ένα ανασυρόμενο σύστημα για την προστασία του γηπέδου υπόγεια.

Πηγή:www.sportal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου