ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Η οικογένεια Κωνσταντέλια ανοίγει το σπίτι της στον Βόλο για τους πλημμυροπαθείς

 


Η οικογένεια του Γιάννη Κωνσταντέλια προχώρησε σε μία συγκλονιστική κίνηση, καθώς όπως ανακοίνωσε η αδερφή του 20χρονου ποδοσφαιριστή το σπίτι στον Βόλο θα είναι διαθέσιμο για όποιον το έχει ανάγκη.

Οι πλημμύρες που έχουν κατακλείσει το τελευταίο διάστημα τη χώρα, φαίνεται να έχουν επιφέρει καταστροφικές συνέπειες σε πολλές περιοχές. Μια από τις πόλεις που έχει πληγεί, είναι ο Βόλος, με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο να απεικονίζεται σε διάφορα βίντεο να προσπαθεί να ελέγξει όσο μπορεί τη κατάσταση.

Με αφορμή το συγκεκριμένο δυσάρεστο γεγονός, η οικογένεια του Γιάννη Κωνσταντέλια προχώρησε σε μία συγκλονιστική κίνηση. Συγκεκριμένα, η αδερφή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω των social media πως όποιος χρειάζεται είτε φιλοξενία είτε είδη πρώτης ανάγκης να απευθυνθεί στην ίδια.



«Βόλος! Όποιος χρειάζεται νερό, φαγητό, φόρτιση για κινητό, φιλοξενία το οτιδήποτε να μου στείλει μήνυμα!!! Κουράγιο σε όλους!!!»έγραψε χαρακτηριστικά.



Να θυμίσουμε πως η καταγωγή του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι από τον Βόλο και για αυτόν τον λόγο η οικογένειά του προχώρησε σε αυτήν την κίνηση.

Πηγή:www.sportal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου