ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη

 


Μέσι, Κριστιάνο, Μαραντόνα και Πελέ βρίσκονται στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών σύμφωνα με το ChatGTP.

Το «Bein Sports» του Κατάρ έδωσε τη λύση σε ένα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά διλήμματα. Ποια είναι η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών. Φυσικά δεν τα κατάφερε μόνο του, καθώς επιστράτευσε και τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και συγκεκριμένα του ChatGTP. Την πιο διαδεδομένη εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. 

Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Λεβ Γιασίν, η μαύρη αράχνη. Ο Σοβιετικός θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την Ντιναμό Μόσχας και την Εθνική ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης. Στο κέντρο της άμυνας σχηματίζουν έναν θρυλικό δίδυμο ο Πάολο Μαλντίνι με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ. Τα μπακ έχουν αέρα βραζιλιάνικο. Αριστερά ο Ρομπέρτο Κάρλος και δεξιά ο Καφού.

Στα χαφ ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Τσάβι. Στις πλευρές το κορυφαίο δίδυμο των τελευταίων δεκαετιών. Ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεκάρι ο Μαραντόνα με μοναδικό προωθημένο τον αείμνηστο Πελέ.


Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές διαφωνίες για απουσίες όπως αυτές του Κρόιφ για παράδειγμα αλλά η τεχνητή νοημοσύνη αποφάσισε.

Πηγή:www.sportal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου