ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Καμμένος "βλαχοπούλα" και ο Τσίπρας "τσολιάς": Η φωτογραφία που "σπάει" το internet!

Ο Καμμένος `βλαχοπούλα` και ο Τσίπρας `τσολιάς`: Η φωτογραφία που `σπάει` το internet!

Με ισχυρή δόση χιούμορ αντέδρασε ο Πάνος Καμμένος στα όσα... γράφονται τις τελευταίες μέρες στο twitter για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και το δημοτικό γλέντι που θα στηθεί μετά το τέλος της.

Τι έκανε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Ανέβασε στο twitter του μια φωτογραφία, φυσικά προϊόν φωτομοντάζ, που δείχνει μέλη της κυβέρνησης και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ντυμένος με παραδοσιακή φουστανέλα και γκλίτσα στα χέρια, δίπλα του είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης κι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ στο βάθος ο Πάνος Καμμένος είναι ντυμένος... βλαχοπούλα!

"Με χιούμορ οι καλοπροαίρετοι και με μίσος οι γερμανοτσολιάδες διαδώστε το μήνυμα Εθνικής Ανεξαρτησίας στο Σύνταγμα", το μήνυμα του υπουργού Άμυνας που συνοδεύει τη φωτογραφία!

Ο Καμμένος `βλαχοπούλα` και ο Τσίπρας `τσολιάς`: Η φωτογραφία που `σπάει` το internet!

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος απαντώντας όσους τον κατηγορούν πως με τη γιορτή που θα ακολουθήσει από τις μπάντες του στρατού αναβιώνουν χουντικά έθιμα, διερωτήθηκε: «Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;».


πηγη:www.newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου