ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ανακήρυξαν ήρωα του Ισλαμικού Κράτους τον συγκυβερνήτη Andreas Lubitz που έριξε το μοιραίο Airbus

Ανακήρυξαν ήρωα του Ισλαμικού Κράτους τον συγκυβερνήτη Andreas Lubitz που έριξε το μοιραίο Airbus

Σελίδα υποστήριξης στο Facebook για τον συγκυβερνήτη Andreas Lubitz που έριξε εσκεμένα το αεροσκάφος της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, παρασύροντας στον θάνατο 149 ανθρώπους.

Στιγμές μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, μια σελίδα δημιουργήθηκε με τίτλο "Στήριξη στον Andreas Lubitz, ήρωα του Ισλαμικού Κράτους".

Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας αποκάλυψε ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου ήταν μόνος στο πιλοτήριο και ζωντανός μέχρι τη στιγμή της συντριβής.

"Ακούμε τον κυβερνήτη να ζητά από τον συγκυβερνήτη να αναλάβει. Ακούμε μια καρέκλα να σέρνεται πίσω και την πόρτα να κλείνει", λέει και σημειώνει πως αμέσως μετά ο συγκυβερνήτης χρησιμοποιεί το σύστημα για να ξεκινήσει η διαδικασία της προσγείωσης, μέσω του αυτόματου πιλότου.

Ο πιλότος, όταν επέστρεψε, ακούγεται να φωνάζει για να του ανοίξει ο συγκυβερνήτης, του μιλά από το ειδικό τηλέφωνο αλλά ο συγκυβερνήτης δεν του ανοίγει.

Στη συνέχεια χτυπάει την πόρτα αλλά και πάλι ο συγκυβερνήτης ούτε του ανοίγει ούτε και του απαντά. "Ακούμε την αναπνοή του, μπορούμε να την ακούμε μέχρι τη στιγμή της συντριβής".

Ο συγκυβερνήτης ήταν μόνος στο πιλοτήριο και ζωντανός, αλλά επί 10 λεπτά δεν είχε πει καμία λέξη. Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, ήταν ήρεμος, αφού στην πνοή του δεν υπάρχει καμία αίσθηση πανικού.


Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου