ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Αποκαρδιωτικό: Ήθελαν ένα καλύτερο σπίτι κι έμειναν... χωρίς σπίτι (ΦΩΤΟ)

Αποκαρδιωτικό: Ήθελαν ένα καλύτερο σπίτι κι έμειναν... χωρίς σπίτι (ΦΩΤΟ)

Ένα ζευγάρι από την Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να παντρευτεί και να ξεκινήσει μαζί την κοινή του πορεία. Έτσι για να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους αγόρασαν ένα σπίτι αλλά τα προβλήματα δεν άργησαν να έρθουν, καθώς από τη μια μέρα στην άλλη έμειναν άστεγοι.

Ο Ed Goldswain και η Jacquie Hale,σήμερα γονείς δύο μικρών αγοριών, έχοντας μαζέψει αρκετές οικονομίες αγόρασαν το 2011 το σπίτι τους στην πόλη Finchley, βόρεια του Λονδίνου καταβάλλοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 345,000 λιρών.


Όταν η Jacquie έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί θέλησαν να μετατρέψουν το κελάρι σε έξτρα δωμάτιο για το μωρό. Ποτέ δεν φαντάστηκε όμως ότι αυτή η απόφαση θα ήταν και καταστροφική.

Το ζευγάρι έψαξε στο ίντερνετ για κατασκευαστικές εταιρίες και αφού κατέληξε σε μία, που φαινόταν αξιόπιστη, μίλησε με τον αρμόδιο οικοδόμο και ξεκίνησαν αμέσως οι εργασίες. Όλα φαινομενικά πήγαιναν καλά τις πρώτες δέκα εβδομάδες. Ένα πρωί όμως το ανυποψίαστο ζευγάρι ξύπνησε και αντίκρυσε τεράστιες ρωγμές στον υπνοδωμάτιό του σε βαθμό τέτοιο που μπορούσε να δει τον κήπο!

Τότε και μετά από τις φωνές των γειτόνων έτρεξαν έξω και μέσα σε λίγες ώρες το σπίτι κατέρρευσε αφήνοντας άφωνους τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους γείτονες.

Όπως ήταν λογικό το ζευγάρι των Βρετανών κίνησε τις νομικές διαδικασίες και απέναντι στην κατασκευάστρια εταιρεία και απέναντι στον οικοδόμο που ουσιαστικά οδήγησε στο γκρέμισμα του σπιτιού τους.

Μετά από 3 χρόνια το ζευγάρι,έχοντας αλλάξει αρκετά σπίτια και ξοδέψει τις περισσότερες οικονομίες του, ακόμα παλεύει να πάρει την αποζημίωση ύψους 280,000 λιρών που έβγαλε το δικαστήριο με τις δύο εταιρείες να απαντούν ότι το λάθος δεν είναι δικό τους!

ΠΗΓΗ: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου