ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Γιάννενα: Η γαλακτοκομική σχολή παίρνει το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ο απόηχος της εισβολής διαδηλωτών!

Γιάννενα: Η γαλακτοκομική σχολή παίρνει το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ο απόηχος της εισβολής διαδηλωτών!

Την έντονη αντίθεση της Δημοτικής Αρχής σε φαινόμενα αυτοδικίας και «ειδικών δικών» που τρομοκρατούν τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής

και τους στοχοποιούν συλλήβδην ως «ενόχους», εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας. Προανήγγειλε παράλληλα πρωτοβουλίες για τη στήριξη της Σχολής, που είναι μοναδική στην Ελλάδα.

«Φαίνεται ότι κάπου εδώ πάει να τελειώσει το πρώτο μέρος του δράματος και να ξεκινήσει ένα δεύτερο μέρος του δράματος. Τηλεοπτικές δίκες, διαδικτυακές δίκες, διάθεση αυτοδικίας, δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφυκτικό για τη σχολή. Ένα περιβάλλον ασφυκτικό για τους σπουδαστές, για νέα παιδιά που ήρθαν στα Γιάννενα για να σπουδάσουν σε μια εξαιρετική σχολή. Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους και να καταγγείλουμε όλες αυτές τις ενέργειες», τόνισε σε δηλώσεις ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.

Τόσο η Διευθύντρια, όσο και οι σπουδαστές, στη συζήτηση που είχαν με το Δήμαρχο, περιέγραψαν τις σκηνές φόβου που έζησαν χθες το απόγευμα. «Ήμασταν κλειδωμένοι μέσα στη σχολή και βλέπαμε να σπάζουν την πόρτα και να φωνάζουν δολοφόνοι», «κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναμνηστικές φωτογραφίες που βγάζουμε στη σχολή, φωτογραφίες με φίλους μας και πρόσωπα των οικογενειών μας και στοχοποιούμαστε όλοι», είπαν στο δήμαρχο.

Στο μεταξύ,πριν λίγη ώρα ο υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο ραδιόφωνο του Alpha επιβεβαίωσε πως η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων θα φέρει πλέον το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.




Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου