ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Γιατί ο Zuckerberg φοράει κάθε μέρα το ίδιο μπλουζάκι: Τι αποκαλύπτει

Γιατί ο Zuckerberg φοράει κάθε μέρα το ίδιο μπλουζάκι: Τι αποκαλύπτει

Μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά περίεργο για τον Mark Zuckerberg να φοράει καθημερινά το ίδιο μπλουζάκι, αλλά ο ιδρυτής του Facebook δίνει τη δική του απάντηση.

Βρέθηκε επιτέλους κάποιος να τον ρωτήσει ανοιχτά σε δημόσια εκδήλωση του Facebook Q&A και εκείνος δεν απέφυγε να απαντήσει.

"Θέλω πραγματικά να ξεκαθαρίσω τη ζωή μου ώστε να παίρνω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις για όλα τα άλλα εκτός από το πώς μπορώ να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την κοινότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Oliver Burkeman που έχει μελετήσει τις συνήθειες ιδιοφυών ανθρώπων, ο William James ήταν εκείνος που υποστήριξε ότι η αυστηρή ρουτίνα βοηθά στην απελευθέρωση της φαντασίας.

"Αυτοματοποιώντας πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, υποστήριξε, ότι θα μπορούσαμε να απελευθερώσουμε το μυαλό μας και να προχωρήσει σε πραγματικά ενδιαφέροντα πεδία δράσης".

Ας μην ξεχνάμε και το παράδειγμα άλλων επιτυχημένων ανθρώπων που αποφάσισαν να φοράνε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα όπως ο Steve Jobs (μαύρο ζιβάγκο), ο Christopher Nolan (σκουρόχρωμη ζακέτα και μπλε μπλουζάκι) και ο Albert Einstein.

Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου