ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Το κουτί των οργασμών. Ταξίδι στο χρόνο και στην ηδονή



Μια συσκευή των '40s αναβιώνει σήμερα και υπόσχεται ατέλειωτη σεξουαλική ευχαρίστηση (Vid+Pics) 
 
Η θεραπεία όλων των ψυχοκοινωνικών προβλημάτων είναι οι άνθρωποι να έχουν συχνούς οργασμούς.

Αυτό ισχυριζόταν τουλάχιστον ο Αυστριακός ψυχαναλυτής Wilhelm Reich to 1940, όταν έφτιαχνε το 1940 το Orgone, ή αλλιώς, το κουτί των οργασμών.

Το Orgone είναι ένα ξύλινο κατασκεύασμα με μεταλλική επίστρωση εσωτερικά και μια μυστηριώδη ατμοσφαιρική δύναμη που προκαλεί στους ανθρώπους ατέλειωτη σεξουαλική ευχαρίστηση.


  Σχεδόν επτά δεκαετές μετά, ένα ακριβές αντίγραφο αυτού του εφευρήματος  είναι διαθέσιμο προς κάθε ενδιαφερόμενο στο Ινστιτούτο Σεξολογίας του Λονδίνου.


  Εκ πρώτης όψεως, το Orgon μοιάζει σαν μια μεγάλη ξύλινη ντουλάπα που σε κάνει να ανρωτιέσαι τι κρύβει μέσα.

Ανοίγοντας την πόρτα περιμένεις να αντικρίσεις κάτι που προσομοιάζει σε σεξουαλικό παιχνίδι ή βοήθημα. Αντ' αυτού αντικρίζεις μία καρέκλα.


  Το μυστικό βρίσκεται στα τοιχώματα
Ο τρόπος, λοιπόν, με τον οποίο προκαλεί τους οργασμούς το κουτί των οργασμών, έχει να κάνει με την ενέργεια.

Εναλλασσόμενα στρώματα οργανικών και μη οργανικών υλικών που κρύβονται στα τοιχώματά του, αυξάνουν τη ροή της ενέργειας οδηγώντας στην σεξουαλική κορύφωση.

Το όνομά του, orgone (οργόνη) είναι μια έννοια που βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας του  Reich και περιγράφεται ως ένα πανταχού παρόν, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. το κουτί είναι δηλαδή ένας συσσωρευτής οργόνης.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ο ίδιος την αποτελεσματικότητά του, επισκεπτόμενος της έκθεση του Ινστιτούτου Σεξολογίας του Λονδίνου, που ανοίγει για το κοινό στις 20 Νοεμβρίου.




Οι επιμελητές της έκθεσης, η οποία φιλοξενεί διάφορα αντικείμενα και μελέτες που αφορούν το σεξ, ελπίζουν ότι οι επισκέπτες θα μπουν στο κουτί και θα το δοκιμάσουν για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.





 

Πηγή: Daily Mail
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου