ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Φάτε μάτια ψάρια! Τα 18 απλησίαστα εσώρουχα

Φάτε μάτια ψάρια! Τα 18 απλησίαστα εσώρουχα μέρος Β'

Εμμένοντας στην πεποίθηση ότι κανένας νικητής σε κανένα τζακποτ κανενός τζόκερ δεν θα μπορέσει να πληρώσει τόσα χρήματα για κάτι τόσο ανώφελο, ας συνεχίσουμε αυτό που κανονικά θα πρέπει να αποκαλέσουμε ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΥΣ στο ελληνικό διαδίκτυο.

Είμαστε στη χρονιά που η Αμερική μπαίνει στη Βαγδάτη, η χρονιά που η Heidi συνεχίζει να δείχνει ότι είναι η Βασίλισσα του χωριού. Φοράει το Very Sexy Bra. Είναι 2003


Ήταν ωραίο επάνω της. Όλοι είχαν να λένε για το πόσο αριστοτεχνικά διέγραφε τους κοιλιακούς της αυτός ο συνδυσμός 2,900 διαμαντιών και 22 ρουμπινιών σε ένα σουτιέν με κυρίος σώμα φτιαγμένο από 18 καρατίων λευκόχρυσο. 11 εκατομύρια δολλάρια και όλα μια χαρά αρκεί να μην βρισκόσουν στο Ιράκ. Εκεί κόλαση.





Τη δική μας Ολυμπιακή χρονιά, η Tyra Banks αποφασίζει να αποδείξει ότι το Victoria's Secret brand είναι μια αυστηρά αμερικανική υπόθεση.


Το Heavenly Fantasy Bra αξίζει $10 εκατομύρια δολλάρια. Επάνω του έφερε 2,900 διαμάντια, ήταν επίσης φτιαγμένο από λευκόχρυσο, το διαμάντι στο κέντρο του, εκεί που το ένα στήθος της Tyra γειτνιάζει με το άλλο, είναι 70 καρατίων ενώ έπεσε ιδρώτας για περισσότερες από 270 ώρες για το σουτιέν που αν το είχαμε θα κάναμε ακόμη πιο εντυπωσιακούς Ολυμπιακούς. Να τα λέμε σωστά.




2005 η Gisele κάνει ξανά τα δικά της, φέρνει τη φωτιά στην πασαρέλα και φοράει ένα ακόμη εξαιρετικά ακριβό κομμάτι της σειράς.


Το Sexy Splendor Fantasy Bra των 10 εκατ. ευρώ είναι μια ακόμη δημιουργία του κοσμηματοποιού-συνεργάτη πια της φίρμας Mouawad.





Τα 2.900 διαμάντια και τα 22 ρουμπίνια σε λευκόχρυσο 18 καρατίων έδωσαν στον κόσμο το κούνημα που του αξίζει.



2006 και η γνωστή τσέχα που έπινε μπύρες επιστρέφει στη σκηνή. Η Karolina φοράει το Hearts On Fire Diamond Fantasy Bra


Αφήνοντας ασχολίαστο το εμπνευσμένο όνομα προχωράω στην τιμή. $6.5 εκατομύρια δολλάρια και το ασημένιο εσώρουχο θα σου αφεθεί με κάθε ένα από τα 2 χιλιάδες διαμάντια του και βέβαια την εντυπωσιακή διαμαντένια καρφίτσα στο κέντρο.





ένα χρόνο μετά η σοκολατένια Selita Banks γδύνεται χριστούγεννα με το Holiday Fantasy Bra Set.


4μισι εκατομύρια δολλάρια για αυτό το φτιαγμένο από διαμαντια, ρουμπίνια, σμαράγδια και κίτρινα ζαφείρια έλατο, ω έλατο.





2008 η δεύτερη Βραζιλιάνα εκλεκτή κάνει την εμφάνιση της ντυμένη στα μαύρα.


Το Black Diamond Fantasy Miracle αξίας 5 εκατομμυρίων δολλαρίων είχε 3,575 μαύρα διαμάντια, 117 διαμάντια και 34 ρουμπίνια.





Για όποιον δεν καταλαβε το κόψιμο του εσωρούχου θέλει να αναδείξει τον πλουσιο εσωτερικό κόσμο της Αdriana Lima.



Η Αμερικανίδα τοπ μόντελ Marisa Miller ακολουθεί. Το Harlequin Fantasy Bra τιμολογήθηκε στα 3 εκατομμύρια δολλάρια.



Περισσότερα από 2.350 λευκά, αλλά και στο χρώμα της σαμπάνιας και του κονιάκ, διαμάντια τοποθετημένα σε σχήμα ρόμβου είναι το catch της υπόθεσης ενώ το σχεδιασμένο από τον οίκο Damiani εσώρουχο έφερε ένα σπάνιο διαμάντι, 16 καρατίων, σε σχήμα καρδιάς.



Το συνολικό βάρος του έφτανε στα 150 καράτια. Εκτός από πανάκριβο είναι και πολύ βαρύ αλλά η Marisa αντέχει στα βάρη. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, είμαι ενθουσιασμένη που με εμπιστεύτηκαν να το φορέσω στην πασαρέλα», είπε σε κλασσικό VS λεξιλόγιο. 



Ρίχνοντας την τιμή κατά ένα εκατομύριο δολλάρια, το Bombshell Fantasy Bra, στόλισε το μπούστο του τοπ μόντελ από τη Βραζιλία Andriana Lima το σωτήριο έτος 2010. 



Στολισμένο με 3.000 άσπρα διαμάντια, γαλάζια ζαφείρια και τοπάζια σε οβάλ σχήμα, συνολικά 142 καράτιων το εσώρουχο που η Lima βρήκε πολύ βολικό και άνετο αλλά κυρίως ρομαντικό (την άγγιξαν τα άσπρα και γαλάζια σχέδια εμπνευσμένα από τον ουρανό και τους αστερισμούς) βγήκε στην τιμή έκπληξη των δύο εκατομμυρίων δολλαρίων. 



2011 και 2012 τα Fantasy Bra έχουν ακριβώς την ίδια τιμή. Έτσι είτε επέλεγες το Fantasy Treasure Bra που φόρεσε το 2011 η Miranda Kerr με τους 3.400 πολύτιμους λίθους
 





είτε το Floral Fantasy Bra με 5.200 πολύτιμους λίθους επάνω στην Ambrosio θα ήσουν 2μισι εκατομύρια δολλάρια πιο φτωχός. 





Όλα πολύ λογικά. Επιπλέον το 2011 επιτέλους οι Αμερικανικές δυνάμεις έφυγαν από την Βαγδάτη. Εξασφάλισαν πολλούς βετεράνους πολέμου μετά από 8 χρόνια εκεί. Άξιοι.
 



Tέλος, το 2013, τη χρονιά που ο Ούγκο Τσάβες αναχωρεί για τόπους χλοερούς, ο Όσκαρ Πιστόριους διαπράτει ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία και ο Ζεραρ Ντεπαρντιέ αποφασίζει να πολιτογραφηθεί Ρώσος, το εσώρουχο παίρνει τα πάνω του. Από τα 2μισι εκατομύρια δολλάρια, το Fantasy Bra που φόρεσε η Candice Swanepoel έχει αξία 10 εκατομμυρίων δολλαρίων.
 



«Δεν έχω φορέσει ποτέ τίποτα τόσο ακριβό, και πρέπει να φοράμε γάντια όταν το πιάνουμε», είπε το μοντέλο



Λίγο αργότερα ψιθύρισε: «είναι αρκετά σημαντικό. Το σουτιέν συνοδεύουν συνέχεια δύο σωματοφύλακες και πρέπει να προσέχουμε πολύ!». Το Royal Fantasy Bra ήταν το μεγάλο άγχος της.
 



Λουκάς Καρνής 

Πηγη:www.newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου