ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου



Εκεί όπου δεν θες να περάσεις ούτε ένα λεπτό ανάμεσα σε πτήσεις, και εκεί που θες να μείνεις για πάντα 
 
 
Κάθε χρόνο ο ταξιδιωτικός οργανισμός Sleeping in Airports δημοσιεύει τη λίστα με τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια όπως τα ψήφισαν οι επισκέπτες του website. Βασικό κριτήριο είναι το πόσο εύκολα ή ευχάριστα περνάει η ώρα του ταξιδιώτη σε αυτά.
Άλλα κριτήρια είναι η άνεση και ο συνωστισμός, οι ευκολίες (όπως WiFi, επιλογές φαγητού κ.λπ.), η καθαριότητα σε χώρους και τουαλέτες, η εξυπηρέτηση και το πόσο ελεύθερα μπορεί κανείς να κοιμηθεί, αν θέλει, στους χώρους του περιμένοντας.
Ας δούμε πρώτα τα χειρότερα
ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ
Όπως έγραψε ένας ταξιδιώτης, το αεροδρόμιο μοιάζει με φυλακή. Αφόρητη πολυκοσμία, έλλειψη καθαριότητας, ξεπερασμένη τεχνολογία, ενοχλητικοί πωλητές υπηρεσιών (π.χ. ταξί). Θα αντικατασταθεί με νέο το 2016.

ΤΖΕΝΤΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

  Το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας διαχειρίζεται εκατομμύρια επιβάτες με… ανατολίτικο ρυθμό. Οι υπηρεσίες του δεν είναι επαρκείς και το προσωπικό μάλλον αγενές, σύμφωνα με τους reviewers. Ένα νέο αεροδρόμιο κατασκευάζεται στην πόλη που ίσως βελτιώσει την κατάσταση.
ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ, ΝΕΠΑΛ

  Η πιο ευγενική φράση που γράφτηκε για αυτό στη συγκεκριμένη έρευνα ήταν «σαν σταθμός λεωφορείου σε παραγκούπολη». Το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο στη χώρα επιτρέπει παντού το κάπνισμα, δεν έχει κλιματισμό και η επίσκεψη στις τουαλέτες είναι μια θλιβερή εμπειρία.
Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα αεροδρόμια
 
(Πηγή: Fortunegreece.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου