ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Video ανατριχίλα με ετοιμοθάνατο οπαδό της Φέγενορντ

 Υπάρχουν κάποιες στιγμές που σου κόβουν την ανάσα... Ένα video που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες έχει πρωταγωνιστή έναν οπαδό της Φέγενορντ, ο οποίος, πλέον, δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.


"You'll never walk alone" από MotionCrew

Ο 54χρονος Ρούι Μαρκ έδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας, συνοδεία του γιου του και ορισμένων φίλων. Ήταν η τελευταία του επιθυμία, καθώς έπασχε από μία θανατηφόρα ασθένεια και οι γιατρού του είχαν δώσει ελάχιστες μέρες ζωής.

Στις κερκίδες του "Ντε Κάιπ" βρέθηκαν περίπου 6.000 οπαδοί της Φέγενορντ, οι περισσότεροι εκ των οποίων γνώριζαν την ιστορία. Ως εκ τούτου στο 12ο, συμβολικό, λεπτό οι παίκτες σταμάτησαν τις ασκήσεις τους και η προσοχή όλων στράφηκε σε μια γωνία του αγωνιστικού χώρου.

Ο υποβασταζόμενος Ρούι Μαρκ περπάτησε προς το πέταλο των φανατικών οπαδών της ομάδας του Ρότερνταμ, οι οποίοι του υποσχέθηκαν "You'll Never Walk Alone" κι εκείνος βρήκε τη δύναμη να σταθεί όρθιος χωρίς στήριγμα. Χωρίς στήριγμα; Γράψτε λάθος...

Τρεις ημέρες αργότερα ο οπαδός της Φέγενορντ πήγε να βρει τον Ντιέι φαν Σουιλέκομ. Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή παρουσία εκατοντάδων άγνωστων ανθρώπων, με τους οποίους απλά μοιραζόταν το ίδιο πάθος.

πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου