ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Παρασκήνιο: Η τσιγκουνιά…ο Πάνος Κιάμος και το παραμύθι των λαμόγιων δίπλα του


Είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους-εισπραχτικά-τραγουδιστές στην Ελλάδα αυτή την περίοδο! Για να πας να τον ακούσεις θες αρκετά…ειδικά στην περιφέρια  επαρχία όπου και κάνει τουρνέ αυτή την περίοδο. Δαγκώνει κανονικά!!!

Ζητάει 25 με 30 χιλιάρικα!!! Με τους μουσικούς του εννοείτε! Ναι ναι..και με τους τραγουδιστές που του ανοίγουν το πρόγραμμα! βεβαίως!!! Και με τα μεταφορικά, τα φαγητα και τις διαμονές της ομάδας του!!

Ετσι τουλάχιστον λένε τα λαμόγια που έχει γυρω του για να κλεινουν τις δουλειές και να τα παίρνουν κανονικά!!!! Εμείς όμως ξερουμε την πραγματική αλήθεια και θα σας την πούμε.

Ο Πανος Κιάμος (γιατί περί αυτού προκειται) μπορεί να παιρνει 30 χιλιάρικα αλλα στα έρμα τα παιδάκια που τα τρέχει δεξιά αριστερά σε όλη την επικράτεια δίνει 150 ευρώ!!! Ναι ναι ναι!!!
Όπως τα ακούτε! 150 ευρώ. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι ούτε φαγητό τους προσφέρει, ούτε καν τις βενζίνες τους!!! Ακουσον Ακουσον!!!

Βάζουν τα αυτοκίνητα τους, βάζουν τις βενζίνες βάζουν και το φαγητό τους!!!! Στο τέλος βάζουν και από την τσέπη τους!!! Πανούλη…έλεος!!!!

Μα όλα για πάρτη σας ποια. Εκτός αν δε φταίς εσύ αγόρι μου και φταίνε οι γύρω σου…που μεταξύ μας τώρα δε σου έχουν κάνει και μικρό κακό όλα αυτά τα χρόνια ε;

Μα ένα πούλμαν δεν μπορείτε να βάλετε για τα extra σας; Τόση τσιγκουνιά ; Δηλαδή πόσα θέλετε να βγάλετε; Αυτά τα παιδάκια είτε ειναι τραγουδιστές ειτε είναι μουσικοι δεν θέλουν να ζήσουν;
Για την ψυχή της μανούλας τους δουλεύουν; Η μήπως για να κάνουν εσάς πλουσιότερο; Οχι τίποτε άλλο αλλα μας παρουσιάζεται και το προφίλ του απλού παιδιού…μη πω τίποτε πιο βαρύ ε;


πηγη:www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου