ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η Lada γυρίζει σελίδα με το πρωτότυπο crossover X-Ray


Η Lada ακολουθεί τους ρυθμούς ανάπτυξης της Ρωσίας, αφήνει πίσω την εποχή Niva και προχωρά ολοταχώς στη δημιουργία σύγχρονων αυτοκινήτων.

Ένα crossover που θα το ζήλευαν πολλοί δυτικοί, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό του, έχει επιμεληθεί το αντίστοιχο τμήμα της Lada υπό την καθοδήγηση του διευθυντή σχεδιασμού της ρωσικής φίρμας, Steve Mattin. 
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που ακούει στο όνομα X-Ray, το οποίο όμως μας δείχνει τη γραμμή στην οποία σκοπεύει να κινηθεί η εταιρία βραχυπρόθεσμα, αφού όπως λένε οι πληροφορίες το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα μπει στην παραγωγή το 2016.
Ο ίδιος ο Steve Mattin, θέλοντας να δώσει το νέο στίγμα της εταιρίας, δήλωσε πως η Lada  θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα της KIA σε επίπεδο σχεδιασμού, ενώ ευελπιστεί να επεκτείνει τις πωλήσεις της (οι οποίες το τελευταίο διάστημα κινούνται πτωτικά) και εκτός συνόρων με δεδομένο πάντα πως θα "ρίξει" φρέσκα μοντέλα στην αγορά.


Το νέο λοιπόν crossover που προβλέπεται να λανσαριστεί το 2016, θα αποτελεί κατά τον σχεδιαστή του μια "σύνθεση αντιθέσεων", αντικατοπτρίζοντας έτσι και τη σύγχρονη εικόνα που επικρατεί στην ρωσική κοινωνία γενικότερα. Ο 48χρονος Βρετανός με θητεία στα σχεδιαστικά τμήματα της Mercedes και της Volvo θέλει με το X-Ray να αλλάξει όχι μόνο τη σχεδιαστική εικόνα της Lada αλλά ολόκληρο το DNA της, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόσωπο το οποίο το μόνο κοινό που θα έχει με το παρελθόν θα είναι το brand name.
Σε ερώτηση αν το όνομα Lada θα λειτουργήσει ανασταλτικά στην αγορά με δεδομένη τη μέχρι τώρα εικόνα των προϊόντων της εταιρίας, η απάντηση ήταν πως όταν η αγορά δει τα καινούργια Lada θα ξεχάσει ό,τι ήξερε για τα παλιά. Το Niva  θα κοσμεί μόνον το μουσείο της εταιρίας…




πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου