ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αγέννητο μωρό έπαθε βαρύ εγκεφαλικό και όμως επέζησε


Αγέννητο αγοράκι υπέστη εγκεφαλικό και σαν από θαύμα όχι μόνο σώθηκε αλλά ανάρρωσε πλήρως. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του μικρού Τζόσουα (Pics)

Ο 6μηνών σήμερα Τζόσουα Πρίστλεϊ είναι ένα πολύ τυχερό μωρό καθότι όταν ήταν ακόμη στην κοιλιά της μητέρας του υπέστη εγκεφαλικό το οποίο ήταν τόσο ισχυρό που θα μπορούσε να σκοτώσει έναν ενήλικα!

Και όμως το αγέννητο τότε μωράκι κατάφερε να το ξεπεράσει και να επανέλθει πλήρως. Μάλιστα, η αιμορραγία που ακολούθησε θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει.

Όπως αναφέρει η Daily mail, όταν γεννήθηκε ο μικρός οι γιατροί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς ήταν πολύ μικρόσωμος για την ηλικία του.

Σε εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν πώς όταν ήταν ακόμα στην μήτρα υπέστη ένα πολύ βαρύ εγκεφαλικό.

Οι γονείς του ήταν συντετριμμένοι, όταν τους προειδοποίησαν να περιμένουν τα χειρότερα. Τους είπαν μάλιστα ότι ίσως να μην αντέξει και ότι ίσως παραμείνει παράλυτη η αριστερή του πλευρά ή ακόμα πως δε θα μιλήσει ποτέ.

Παρόλα αυτά, ο μικρός έχει συνέλθει πλήρως και όπως λένε σήμερα οι γιατροί, οι οποίοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, δεν κινδυνεύει να πάθει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.
 
"Σκεφτόμουν συνέχεια πως κάτι έκανα εγώ και του το προκάλεσα", αναφέρει η 36χρονη μητέρα του μικρού, Μαρκέτα. Ήταν απίστευτο το πόσο γρήγορα επανήλθε καθώς μέσα σε μόλις εννέα μέρες τον πήραν σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου