ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

“Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Φενέρ”


Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, εξέφρασε την βεβαιώτητα του για συμμετοχή της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας να εννοηθεί πως δικαιώθηκε από το CAS! Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει άμεσα τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Φενέρ, ο Αζίζ Γιλντιρίμ γνωστοποίησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός Ευρώπης η ομάδα του φέτος και ευχαρίστησε τους δικηγόρους του συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να δικαιωθεί από το CAS.

Να θυμίσουμε πως η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας είχαν τιμωρηθεί με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν εξαιτίας της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

"Υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις σήμερα (σ.σ. 18/7). Η Φενέρμπαχτσε θα πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι στην αυριανή (σ.σ. 19/7) κλήρωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομικό επιτελείο μας. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους", είπε ο Γιλντιρίμ Αζίζ.

Κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, αλλά σε περίπτωση που η σιγουριά του Γιλντιρίμ πηγάζει από ασφαλή ενημέρωση, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων στην προσεχή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγη:www.newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου