ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το υβριστικό status της στο Facebook για την Ελλάδα



Με την Ελλάδα τα έβαλε η πλέον μόνιμη κάτοικος Αυστρίας, Τζούλια Αλεξανδράτου. Τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο-παρουσιάστρια-πρωταγωνίστρια ροζ τανιών έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάνοντας λόγο για ψέματα ενώ δε λείπουν και οι βαρείς χαρακτηρισμοί.

"Πω, πω, όλο μ....ς γράφουν στην Ελλάδα!!!! Εώς ποτε θα καταλάβουν οι 'μικροί' άνθρωποι ότι τα ψέματα τους και οι κακίες τους είναι μη υπολογίσιμες!!! Δυστυχώς η μ...α πάει σύννεφο, σε αυτη τη μη αξιοκρατική και πλέον παρακμιακή χώρα που όλη η Ευρώπη θεωρεί!!! Ως Αυστριακός πολίτης πλέον κ όχι ως Έλληνας. Γιατί δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτή τη χώρα. Και, ως γνωστόν, σας γράφω ΌΛΟΥΣ στα @@μου !!!!!!! Χαχαχαχαχα", αναφέρει το status της Τζούλιας.


  Αυτό το status  γράφτηκε μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η Τζούλια παρανόμησε καθώς της έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα από το 2011 όταν και της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος εχοντας αποκρύψει το ποσό των 200.000 ευρώ που έλαβε ως αμοιβή από τη Sirina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου