ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ένα ξενοδοχείο κάτω από την θάλασσα

Οι περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν στα νησιά Φίτζι, για τις όμορφες παραλίες, τα καταγάλανα νερά και την εξωτική βλάστηση...
Αυτά στην επιφάνεια της θάλασσας. Αν κάποιος θελήσει να εξερευνήσει και τον βυθό τότε δεν έχει παρά να κλείσει ένα δωμάτιο στο Poseidon Undersea Resorts.
Το θέρετρο Poseidon Undersea δίνει την ευκαιρία στους παραθεριστές όχι μόνο να βουτήξουν βαθιά μέσα στη λιμνοθάλασσα Φίτζι, αλλά και να κοιμηθούν στις καινοτόμες υποβρύχιες σουίτες του.
Το θέρετρο μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία των πελατών του παρέχοντας τρεις επιλογές καταλύματος: πάνω από το έδαφος, πάνω από το νερό, και κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.
Υπάρχουν 48 bungalows και βίλες στο Poseidon Mystery Island για εκείνους που δεν αισθάνονται έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και προτιμούν να παραμείνουν στην παραλία ή απλά πάνω από το νερό. Εναλλακτικά για τους τολμηρούς, υπάρχουν 24 υποβρύχιες σουίτες που προσπαθούν να σας ξεναγήσουν στα 5.000 στρέμματα της  λιμνοθάλασσας Φίτζι.
Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υποβρύχιες σουίτες τους μέσω ενός ανελκυστήρα που τους μεταφέρει 12 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Περίπου το 70 τοις εκατό του κάθε δωματίου είναι κατασκευασμένο με τζάμι πάχους 4 ιντσών που επιτρέπει στα επισκέπτες να απολαμβάνουν την υποβρύχια θέα έξω από το δωμάτιο τους.



Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν επίσης την δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τη θαλάσσια ζωή. Με το πάτημα ενός κουμπιού από μια «κονσόλα ελέγχου», μπορούν να ταΐζουν τα ψάρια γύρω από τη σουίτα τους.
Εκτός από το μοναδικό περιβάλλον, το θέρετρο διαθέτει μια σειρά από ανέσεις όπως ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο ακόμη και βιβλιοθήκη.
Όσο για το κόστος, μάλλον δεν είναι και τόσο φιλικό. Το κόστος της διαμονής για μια εβδομάδα σε μια από τις υποβρύχιες σουίτες κοστίζει 15.000 δολάρια. Εάν είστε ζευγάρι, θα πληρώσετε το διπλάσιο, 30.000 δολάρια.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου