ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το JW Marriott Marquis στο Ντουμπάι μπήκε με το "καλημέρα" στα ρεκόρ Γκίνες


Ένα ξενοδοχείο, δύο πύργοι, 355 μέτρα: Το JW Marriott Marquis στο Ντουμπάι, αφού έριξε από την πρώτη θέση το πρώην ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου Rose Tower, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του και περιμένει τους πελάτες που είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. ]

Τουλάχιστον το δωμάτιό τους, θα είναι με θέα.

Ένα ακόμη υπερπολυτελές κτίριο έρχεται να προστεθεί στη "συλλογή" των ουρανοξυστών στο Ντουμπάι. Μόνο που το JW Marriott Marquis έχει αυτό το κάτι παραπάνω.

  Με 72 ορόφους και 335 μέτρα ύψος, το JW Marriott Marquis Dubai μπορεί να υπερηφανευτεί δικαίως για την πρώτη θέση μεταξύ των ψηλότερων ξενοδοχείων στον πλανήτη, κατακτώντας την πρωτιά και στο βιβλίο Guinness. Το ξενοδοχείο Rose Tower που βρίσκεται κι αυτό στο Ντουμπάι, με ύψος μόλις 22 μέτρα λιγότερα (333) βρίσκεται πλέον δεύτερο και καταϊδρωμένο, μερικά χιλιόμετρα μακριά.

(Rose Tower)Τ
Το Marriott Marquis με προσωπικό πάνω από χίλια άτομα στις υπηρεσίες των πελατών του, θα το ακούσεις και ως "Δίδυμοι Πύργοι’’, μιας και τα δύο κτίρια του ξενοδοχείου βρίσκονται αντικριστά το ένα από το άλλο. Ένα αποτυχημένο θα λέγαμε υποκοριστικό, μιας και το μυαλό μας πάει κατευθείαν σ'αυτούς των Η.Π.Α... Για την ώρα πάντως, έχει ανοίξει μόνο ο ένας πύργος. Για τον άλλο, θα περιμένουμε μέχρι το 2014.

  Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει δύο προεδρικές σουίτες, 506 βασιλικές, 156 απλές σουίτες και οι 116 γωνιακές του, πέντε μπαρ, εννέα εστιατόρια, δύο μεγάλες αίθουσες χορού, σπα και fitness club.

 

"Το Ντουμπάι είναι ο νούμερο ένα προορισμός. Δουλειά μας είναι να προσφέρουμε άνεση και εκλεπτυσμένη ποιότητα, μέσα από τις ξεχωριστές μας εγκαταστάσεις που δεν θα βρει κανείς πουθενά αλλού" δήλωσε ο Άρνι Σόρενσον, διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου στα επίσημα εγκαίνιά του την Τετάρτη (27/02).
Όσο για την τιμή εκκίνησης κατ’ άτομο, ξεκινάει από τα 350 ευρώ και έχει δυνατότητες να φτάσει πολύ μα πολύ ψηλά... Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου