ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Πορνοστάρ, δηλωμένη οπαδός της Άστον Βίλα, κάλεσε τον σκόρερ στη νίκη επί της Σίτι να πρωταγωνιστήσει στη νέα της ταινία με μια φίλη της!

 


Η γνωστή ποροστάρ, Άλις Γκρέις, είχε μία... special πρόσκληση προς τον Λέον Μπέιλι, ζητώντας του να συμμετάσχει σε ταινία για ενήλικες παρέα με την - επίσης πορνοστάρ - Έλ Mπρουκ.

Η Άστον Βίλα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τη δεύτερη να καταλήγει στην τέταρτη θέση της Premier League. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λέον Μπέιλι, ο οποίος και πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. 

Το επίτευγμά του, λοιπόν, του πρόσφερε και ένα... δωράκι, το οποίο ήθελε να του προσφέρει η δημοφιλής πορνοστάρ, Άλις Γκρέις. Ποιο ήταν αυτό; Η ίδια προσκάλεσε τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου της Premier League να γίνει πρωταγωνιστής σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου. 


Όμως τα προνόμια δεν σταμάτησαν εκεί... Η ίδια επικαλέστηκε την επίσης πορνοστάρ και φίλη της, Ελ Μπρούκ, προκειμένου να συμμετάσχει επίσης στην εν λόγω ταινία. «Θα ήθελα να προσκαλέσω τον Λέον Μπέιλι και την Ελ Μπρουκ στη δημιουργία μίας ταινίας», ανέφερε συγκεκριμένα η Άλις Γκρέις. 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό πυροδότησε πλήθος σχολίων από ενθουσιασμένους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιος έγραψε: «Αυτό είναι ένα σωστό κίνητρο για τον παίκτη» ενώ ένας άλλος ανέφερε ότι: «Ο Λέον Μπέιλι σίγουρα είδε το tweet σου πριν την Ελ Μπροκ». Πάντως μέχρι στιγμής ο Μπέιλι δεν έχει ανταποκριθεί στην πρόσκληση της πορνοστάρ.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου