ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της αστυνομίας μέλη σπείρας που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα – Κατασχέθηκαν 3.400 πακέτα

 


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν τα μέλη μιας σπείρας στη Θεσσαλονίκη που διακινούσε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Τα στελέχη της Ασφάλειας συνέλαβαν 5 άτομα σε μια οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 3.400 πακέτα τσιγάρα.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Πέμπτης (14.12.2023) εντοπίστηκε ένας 17χρονος να βγαίνει από πολυκατοικία στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε σακίδιο πλάτης και μία πλαστική τσάντα μετέφερε συνολικά 510 πακέτα με λαθραία τσιγάρα.

Χθες Παρασκευή το πρωί, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ακόμα 4 μέλη της οργάνωσης, ενώ βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 2.937 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, το συγκεκριμένο διαμέρισμα το χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, για να φυλάσσουν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, τα οποία στη συνέχεια διένειμαν σε άλλους ομοεθνείς τους προκειμένου να τα πουλήσουν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου