ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Ατλέτικο Μαδρίτης: Το συγκινητικό βίντεο των «ροχιμπλάνκος» για τα Χριστούγεννα

 


Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβασε ένα άκρως συγκινητικό video για την ημέρα των Χριστουγέννων, με τους «ροχιμπλάνκος» να θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και αποτελεί κάτι παραπάνω από ομάδες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλησε να στείλει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα ενόψει Χριστουγέννων, με τον σύλλογο της Μαδρίτης να ανεβάζει στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter(νυν πλατφόρμα Χ) ένα άκρως συγκινητικό video, προκειμένου να δείξει τις αξίες και το ήθος που πρεσβεύσει σαν σύλλογος.

Συγκεκριμένα ένας φίλος της Ατλέτικο που είναι οδηγός ταξί εντοπίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος έχει χαθεί στον δρόμο και προσφέρεται να τον επιστρέψει στο σπίτι του.

Μάλιστα ο ηλικιωμένος χωρίς να διστάσει ξεκινά να μιλά για την μεγάλη του αγάπη την Ρεάλ, μέχρι να τον πάει ο οδηγός στο σπίτι του.

Μάλιστα το video κλείνει με το μήνυμα «Πριν την Ατλέτικο, οι αξίες της Ατλέτικο. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε» με την ισπανική ομάδα να δείχνει πως πρέπει να είναι οι φίλαθλοι και πως πρέπει το ποδόσφαιρο να αντιμετωπίζεται.



Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου