ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Το South Park σατίρισε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ με πολύ καυστικό τρόπο

 


Το South Park έβαλε στο στόχαστρό του τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και για όσους γνωρίζουν τη σειρά κινουμένων σχεδίων, προφανώς τους σατίρισαν με τον πιο καυστικό τρόπο σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στους Δούκες ενώ έκαναν και μια… ζοφερή πρόβλεψη για το μέλλον τους ως ζευγάρι.

Αν και το South Park δεν έκανε καμία αναφορά στα ονόματα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όλοι κατάλαβαν ποιος είναι «ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Καναδά» ενώ και ο τρόπος που σχεδίασαν τους φανταστικούς χαρακτήρες δεν άφηνε κάποια αμφιβολία στους τηλεθεατές.

To South Park αποτελεί μια από τις πιο γνωστές σειρές κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους, όπου σατιρίζουν μια μεγάλη γκάμα διασημοτήτων. Ωστόσο, κάποιοι θεώρησαν ότι το επεισόδιο για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν παραπάνω καυστικό από όσο πρέπει. 

Όπως αναφέρει η Mirror, το συγκεκριμένο επεισόδιο του South Park έκανε πολλές αναφορές στα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας, από τα εξώφυλλα της Μέγκαν Μαρκλ μέχρι τις τελευταίες δηλώσεις της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι στη σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan. Για το τέλος, επιφύλασσαν μια… ζοφερή πρόβλεψη.

Στο επεισόδιο, «ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Καναδά» ξεκινούν μια «παγκόσμια περιοδεία ιδιωτικότητας», αφού διατυμπανίζουν ότι είναι «θύματα», ότι «θέλουν την ιδιωτικότητά τους» και όπου σταθούν και όπου βρεθούν κρατούν πλακάτ που γράφουν «σταματήστε να μας κοιτάτε» ενώ ο πρίγκιπας λέει: «Όλη αυτή η προσοχή πάνω μας είναι τόσο δύσκολη».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αναζητούν διαρκώς την ιδιωτικότητα και διαμαρτύρονται έντονα για να την κερδίσουν, προσπαθούν να γίνουν φίλοι του Kyle Broflovski, του – ίσως – πιο γνωστού χαρακτήρα του South Park. Στο τέλος, ο πρίγκιπας παραδέχεται ότι «προσπαθώντας να γίνουμε brand, μετατραπήκαμε σε προϊόντα. Δεν χρειαζόμαστε άλλο Netflix και συνεντεύξεις. Μπορούμε να έχουμε μια φυσιολογική ζωή».

Στη συνέχεια, λέει στην πριγκίπισσά του ότι «σημασία έχει μόνο ό,τι έχουμε μέσα μας» και ανοίγει το στόμα της για να διαπιστώσει ότι η φωνή του κάνει ηχώ μέσα στη γυναίκα του, υπονοώντας δηλαδή ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι παντελώς άδεια ψυχικά.

Στο τέλος, ο «πρίγκιπας του Καναδά» αφήνει την «πριγκίπισσα» και γίνεται φίλος με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του South Park, κάνοντας την πρόβλεψη ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα κουραστεί στο τέλος και θα χωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ίσως τα… πυρά του South Park να στράφηκαν πολύ περισσότερο κατά της Μέγκαν Μαρκλ, παρά κατά του Πρίγκιπα Χάρι. Στο επεισόδιο σατιρίστηκε και ένα εξώφυλλο της Μέγκαν στο GQ, το οποίο κανονικά έγραφε «Meghan’s annus mirabilis», που μεταφράζεται σε «ο υπέροχος χρόνος της Μέγκαν». Όμως, το South Park αρκέστηκε στο «Princess Anus», δηλαδή «πριγκίπισσα πισινός».

Με πληροφορίες από Mirror

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου