ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Η ΑΕΚ φέρνει με ιδιωτικό αεροσκάφος τον Νταντσένκο στην Αθήνα

 


Η ΑΕΚ φέρνει με ιδιωτικό αεροσκάφος τον Νταντσένκο στην Ελλάδα για να συνεχίσει σε νοσοκομείο της Αθήνας τη μάχη που δίνει μετά την τριπλή ανακοπή καρδιάς που υπέστη την περασμένη Δευτέρα.

Μπορεί ο Όλεγκ Νταντσένκο να έχει πάψει να είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Όμως η περιπέτεια που περνά με την υγεία του, μετά την τριπλή ανακοπής καρδιάς που υπέστη, όχι μόνο σόκαρε τους πάντες στην Ένωση, αλλά τους κινητοποίησε. Και η ΑΕΚ ανέλαβε να φέρει τον Νταντσένκο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο Ουκρανός ακραίος μπακ βρίσκεται ήδη σε ιδιωτικό αεροσκάφος, ειδικά διαμορφωμένο με ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατικολογους και εξειδικευμένο σε εντατική παρακολούθηση νοσηλευτικό προσωπικό και μεταφέρεται στην Ελλάδα. Θα μπει για νοσηλεία στο ιδιωτικό νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται η ΑΕΚ, με στόχο να μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα της υγείας του και να μπορέσει ακόμα και να ξαναμπει στο γήπεδο για να παίξει μπάλα.

Φυσικά ακόμα τα πράγματα είναι δύσκολο για τον Νταντσένκο και έχει μπροστά του πολύ και δύσβατο δρόμο. Όμως πλέον σε νοσοκομείο της Αθήνας, θα έχει όλα όσα χρειάζονται, για να μπορέσει να δώσει την μάχη του με τους καλύτερους όρους.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου