ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Κάνεις περιορισμένες μετακινήσεις; Τώρα ασφάλεια αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο!

Κάνεις περιορισμένες μετακινήσεις; Τώρα ασφάλεια αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο!

Η πρωτοποριακή ασφαλιστική τάση βάσει χιλιομέτρων που άλλαξε το ασφαλιστικό τοπίο στο εξωτερικό κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην Ελλάδα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους οδηγούς που κάνουν περιορισμένες μετακινήσεις να μειώσουν το κόστος ασφάλισης του οχήματός τους.

Είτε από επιλογή είτε λόγω συνθηκών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν ελάχιστα το αυτοκίνητό τους. Με το Μετρό να καλύπτει όλο και περισσότερες περιοχές, πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους μέχρι κάποιον σταθμό και συνεχίζουν τις μετακινήσεις τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Άλλοι πάλι εργάζονται κοντά στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να διανύουν μικρές αποστάσεις σε καθημερινή βάση.

Εκτός από τη βενζίνη, που έχει φτάσει στα ύψη, μπορεί κανείς να επωφεληθεί από τις περιορισμένες μετακινήσεις που κάνει, επιλέγοντας κάποιο από τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης που εισάγει στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά η Anytime. Με τα προγράμματα "Buy The Mile" μπορεί κανείς να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του βάσει των χιλιομέτρων που διανύει.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα αποτελούν ιδανική λύση για οδηγούς που διανύουν μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα μέσα σε έναν χρόνο, με τον υπολογισμό να γίνεται μέσω ειδικής συσκευής που τοποθετείται εύκολα στο αυτοκίνητο. Απαραίτητη προϋπόθεση το αυτοκίνητο να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και μετά ώστε να υποστηρίζεται τεχνολογικά η συσκευή.

Ο ιδιαίτερα διαδεδομένος τρόπος ασφάλισης στο εξωτερικό έρχεται και στην Ελλάδα από την Anytime, που λανσάρει στην αγορά 3 προγράμματα ασφάλισης για το αυτοκίνητο, τα οποία διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασφαλιζόμενου:

Το Basic Buy The Mile 5.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 5.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το
νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 5.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Μπορεί κανείς να βρει περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα ασφάλισης στο www.anytime.gr.



 Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου