ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η πορνοστάρ Amber Rayne που κατηγόρησε τον James Deen για σεξουαλική επίθεση βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της



Νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες βρέθηκε η 31χρονη διάσημη πορνοστάρ Αmber Rayne, το περασμένο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Η νεαρή η οποία εργαζόταν για περίπου δέκα χρόνια στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών, ήταν μια από τις πέντε γυναίκες που είχαν κατηγορήσει πρόσφατα τον διάσημο ηθοποιό και παραγωγό ερωτικών ταινιών James Deen για σεξουαλική επίθεση.

Τα αίτια θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστα ανάφερε ο ιατροδικαστής Ed Winter, ο οποίος πιστεύει ότι η 31χρονη έφυγε από τη ζωή λόγω ενός ατυχήματος ή υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η Rayne βρισκόταν με ένα φίλο της στο σπίτι της στο Sun Valley όταν κατέρρευσε. Αυτός κάλεσε τις πρώτες βοήθειες ωστόσο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα δε τα κατάφερε και πέθανε.

Όπως αναφέρει ο Guardian αποσύρθηκε από τη βιομηχανία το 2015 για να αφοσιωθεί στη φάρμα αλόγων που είχε. Νωρίτερα είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα μεγάλο σκάνδαλο που έπληξε τον παραγωγό ερωτικών ταινιών James Deen για σεξουαλική επίθεση και η ομολογία της προστέθηκε σε αντίστοιχες που είχαν κάνει πέντε ακόμη ηθοποιοί ερωτικών ταινιών.

Σύμφωνα με την Daily Beast η 31χρονη είχε ισχυριστεί πως ο Deen την γρονθοκόπησε στα γυρίσματα μιας σκηνής σεξ και συνέχισε την επαφή με βία ενώ εκείνη αιμορραγούσε.


Πηγη:www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου