ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ξύλο μεταξύ οπαδών της Λίβερπουλ και της Τσέλσι (PHOTOS)



Οπαδοί της Τσέλσι χλεύαζαν με συνθήματα τον Στίβεν Τζέραρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Άνφιλντ", ευχαριστώντας τον για το λάθος του στη φάση του πρώτου γκολ, με αυτούς της Λίβερπουλ να απαντούν με ξύλο.

Το τέλος του αγώνα στο "Άνφιλντ" άφησε πικρία στους φίλους της Λίβερπουλ, αφενός επειδή με την ήττα από την Τσέλσι, το όνειρο της κατάκτησης του φετινού τίτλου δείχνει να απομακρύνεται και πολύ περισσότερο επειδή το ίνδαλμά τους, ο Στίβεν Τζέραρντ, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση του πρώτου γκολ των "μπλε".
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Τσέλσι θέλησαν να πικάρουν τους αντιπάλους τους, τραγουδώντας χλευαστικά και ειρωνικά συνθήματα για τον Στίβεν Τζέραρντ. Όπως αναφέρει η "Dailymail", στο άκουσμα των συνθημάτων οι πιο "ευαίσθητοι" φίλοι των "κόκκινων" πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους οπαδούς της ομάδας του Λονδίνου.

Τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση, χάρις στην άμεση επέμβαση των Αρχών, οι οποίες προχώρησαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται πως άλλες πηγές ανέφεραν πως η ένταση προκλήθηκε όταν οπαδοί των "μπλε" έφτυσαν στο μνημείο του Χίλσμπορο.
Ενδεικτικό της έντασης και του εκνευρισμού που προκλήθηκε είναι το αποτέλεσμα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. Δείτε τους οπαδούς της Λίβερπουλ εξαγριωμένους να χειρονομούν και να βρίζουν τους αντιπάλους τους...




Πηγή: Dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου