ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Όλοι στο πλευρό του Ντάνιελ Άλβες (ΦΩΤΟ)

Όλοι στο πλευρό του Ντάνιελ Άλβες (ΦΩΤΟ)

Χαμός έχει προκληθεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου με την ενέργεια του Ντάνιελ Άλβες να φάει την μπανάνα που τού πέταξαν οπαδοί από την κερκίδα στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Αποκλεισμός δια βίου στον... φίλαθκλο από την Βιγιαρεάλ

Η αντίδραση του Ντάνιελ Άλβες στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, έχει βρει πολλούς υποστηρικτές.

Πέταξαν μπανάνα στον Άλβες κι αυτός την έφαγε! (VIDEO)

Αρχικά, ο Νεϊμάρ ανέβασε στο Instagram μία δική του φωτογραφία όπου φαίνεται να κρατάει μία μπανάνα, μαζί με τη λακωνική λεζάντα «είμαστε όλοι μαϊμούδες».




Μετά τον Βραζιλιάνο της Μπαρτσελόνα, ήρθε η σειρά ενός Αργεντινού, του Σέρχιο Αγκουέρο, που ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία τρώγοντας μπανάνα παρέα με την Βραζιλιάνα παίκτρια του ποδοσφαίρου, Μάρτα.



Στο πλευρό του, ο διεθνής αστέρας των “μπλαουγκράνα” έχει σύσσωμη την οικογένειά του αθλήματος, αφού πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το χώρο και όχι μόνο ποδοσφαιριστές, έχουν σπεύσει να του συμπαρασταθούν τρώγοντας και εκείνοι μπανάνες!

Ο Βραζιλιάνος Χουλκ με την οικογένεια του
Ο Βραζιλιάνος Χουλκ με την οικογένεια του

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι συμμετείχαν κι εκείνοι στο… κίνημα “somos todos macacos” (σ.σ. είμαστε όλοι μαϊμούδες). Νταβίντ Λουίζ, Όσκαρ και Γουίλιαν πόζαραν με μια μπανάνα.



Θέση στο περιστατικό πήρε και ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ. Ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εξέφρασε δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, την έντονη ενόχλησή του για το συμβάν και διεμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει ανάλογα φαινόμενα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.



Να τονίσουμε πως η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε πως βρήκε το άτομο που έριξε την μπανάνα στον Ντάνι Άλβες και θα τον τιμωρήσει με δια βίου αποκλεισμό από τα ματς της!

πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου