ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η παράγκα ζει!

Η παράγκα ζει!

Με πέναλτι που θα έδινε μόνο ο Μαρινάκης, ο ΟΣΦΠ νομίζει ότι νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγ(κ)δας. Γαργάρα από τον σπίκερ της Νόβα ο οποίος στο ριπλέι έμεινε βουβός σαν να του έδειχναν παραλίες της Μυκόνου και τουρίστριες με στρινγκ. Η γνωστή συνταγή και στο βόλεϊ, όπου η ομάδα της εύνοιας, με διαιτητική παρέμβαση, επικράτησε της ΑΕΚ
 
Ωραία πράγματα ζήσαμε και σήμερα! Χαιρόμαστε ειλικρινά για τον Ελληνικό αθλητισμό γιατί όντως έχουν γίνει έργα, έργα που αφήνουν το σημάδι τους στον χρόνο όπου δυστυχώς με μικροσεισμούς δεν πρόκειται να πέσουν.

Ειρωνικό φυσικά το σχόλιο, αφού το μόνο έργο ή μάλλον το μοναδικό χτίσιμο σε οικοδόμημα της τελευταίας 20ετίας είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα παράγκα.

Η παράγκα λοιπόν ζει, και αυτό φάνηκε και σήμερα. Η αρχή έγινε στο κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη όταν ο πρώτος διαιτητής δεν είδε (ή έκανε πως δεν είδε) αυτό που πάνω από 700 άνθρωποι είδαν. Η παράβαση του Κουρνέτα στο φιλέ αλλά και οι άσεμνες χειρονομίες άλλων αθλητών του λιμανιού ήταν μάλλον απλά… η φαντασία όλων μας.

Η φαντασία μας οργίασε επίσης και στη φάση που ο Ολυμπιακός κέρδισε σήμερα το πέναλτι απέναντι στον εξαιρετικό και καλύτερό του Αστέρα Τρίπολης. Τέτοιο πέναλτι ούτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε ρόλο διαιτητή θα μπορούσε να δώσει…

Η λίγδα παραμένει, η παράγκα είναι εδώ! Τα σχόλια δικά σας…
 
πηγη:www.aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου