ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Προκαλεί ο Καμμένος: Καλώ τους Έλληνες σε εξέγερση και επανάσταση

Προκαλεί ο Καμμένος: Καλώ τους Έλληνες σε εξέγερση και επανάσταση

 Για άλλη μία φορά μετά το σάλο που είχε προκαλέσει ο κ. Καμμένος με την περίπτωση του κ. Πάχτα, καθώς καλούσε τους πολίτες να τον λιντζάρουν, φαίνεται πως συνεχίζει στην ίδια τακτική.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε κυριολεκτικά τους Έλληνες να ξεκινήσουν την εξέγερση των πολιτών. Μάλιστα, σημείωσε πως μπορεί να ζητηθεί κανά η άρση της ασυλίας του από τη νέα του αυτή προτροπή, αλλά συνέχισε λέγοντας: καλώ σε στάση, καλώ σε επανάσταση με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι το ακροτελεύτιο άρθρο που αναφέρει πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως "αν δεν ξεσηκωθούμε δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό για τον οποίο μας έστειλαν εδώ οι Έλληνες".

Κατηγόρησε τους ιδιοκτήτες συγκεκριμένων καναλιών πως δεν πληρώνουν φόρους, ενώ φορολογούνται οι πολίτες, ενώ αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων έκανε λόγο για σχέδιο παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας.


πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου