ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

18 στόχοι της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια: Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, της ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ και σύνδεσμος της ΑΕΚ

Δείτε αναλυτικά ποιοι ήταν οι 18 στόχοι της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές (Pic)

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο κατασχεθέν ψηφιακό υλικό μελών της Χρυσής Αυγής, περιλαμβάνεται και χάρτης της περιοχής των Εξαρχείων με καταγραφή των σημείων όπου βρίσκονται καφετέριες και στέκια μεταναστών, γραφεία κομμάτων αλλά και σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ.
Ο χάρτης των Εξαρχείων, βρέθηκε για την ακρίβεια στον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο ίδιος φέρεται να έχει σημειώσει τους "στόχους". Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής είχαν μπει στέκια του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και τα πολιτικά γραφεία της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΕ. Στόχος ήταν ο πολυχώρος Nosotros, καφετέριες της περιοχής αλλά και ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, στα Εξάρχεια στην οδό Τζαβέλλα, όπως αναφέρει το Έθνος σε σημερινό του δημοσίευμα.
Συγκέντρωση στόχων υπάρχει στο χάρτη στις περιοχές γύρω από την οδό Τζαβέλλα όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ενώ σημειωμένα ήταν επίσης τα κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών και του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων.
Σαν στόχος είχε σημειωθεί επίσης το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, το στέκι μεταναστών στην οδό Θεμιστοκλέους και το στέκι Ηλιοτρόπιο, ενώ το "ενδιαφέρον" τους είχε τραβήξει και η "Αρχειοθήκη".
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χάρτη με διαφορετικό χρώμα είναι σημειωμένα το Πολυτεχνείο, το Μουσείο, το Χημείο, η Νομική και ο ευρύτερος χώρος γύρω από την Πρυτανεία αλλά και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Τα στοιχεία αυτά συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου