ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Έφυγε από τη ζωή ο πραγματικός "Παπαστρούμφ" - μπλε άνθρωπος

Ποιος ήταν ο Paul Karason που ήταν παγκοσμίως γνωστός σαν ο "μπλε άνθρωπος" (Vid)

Man whose skin 'turned blue' dies after... από CDemo83

Στα 62 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Paul Karason, γνωστός και σαν "μπλε άνθρωπος".

Ο ίδιος είχε γίνει μπλε λόγω της μακροχρόνιας θεραπείας στην οποία ο ίδιος υπέβαλε τον εαυτό του για να αντιμετωπίσει μια σοβαρή δερματοπάθεια στο πρόσωπο.

Ο Karason κατέληξε μετά από νοσηλεία του σε νοσοκομείο στη Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Μετά από καρδιακή προσβολή εισήχθη στο νοσοκομείο στο οποίο υπέστη πνευμονία και εγκεφαλικό.



Πριν νοσήσει


  Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 62χρονος λάμβανε για περισσότερο από μια δεκαετία ένα σκεύασμα δικής του πατέντας, με αποτέλεσμα να θεραπεύσει μεν τη δερματίτιδα από την οποία έπασχε, αλλά να υποστεί μιας άλλης μορφής δερματοπάθεια που με τη σειρά της προκάλεσε την παράδοξη μπλε - ασημί απόχρωση στο δέρμα του. Η νόσος που τον έκανε μπλε, σταδιακά από το 1999 και μετά, ονομάζεται "argyria".

Λόγω του χρώματός του, του αποδόθηκε εύλογα ο χαρακτηρισμός "Παπαστρούμφ", τον οποίο, σύμφωνα με τη πρώην σύζυγό του, ο ίδιος αποδεχόταν όταν προερχόταν από παιδιά.

Έπασχε από μια σειρά προβλημάτων υγείας, μεταξύ των οποίων και καρκίνος του προστάτη ωστόσο πάντα δήλωνε αισιόδοξος για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου