ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μελισσανίδης: "Φιλάκια σε όσους δεν θέλουν τη χορηγία"


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν άφησε να πέσει ούτε δημοσίευμα κάτω και απάντησε επιθετικά στην παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΚ (με τον ΟΠΑΠ χορηγό), μιλώντας για διαρροές που έχουν στόχο την ομάδα του, ανθρώπους δεν θέλουν να πάνε στρατό (!) και στέλνοντας "φιλάκια σε όσους δεν θέλουν τη χορηγία". Χρησιμοποίησε, πάντως, και λιγότερο κομψές εκφράσεις...

"Εμείς δεν έχουμε κόντρα με κανέναν ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τον ΠΑΟΚ. Άλλοι είναι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνηέντως πρόβλημα είτε με δημοσιεύματα είτε με διαρροές", ξεκαθάρισε αρχικά σε πηγαδάκι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Εν συνεχεία εξαπέλυσε την επίθεσή του: "Εγώ δεν ασχολούμαι με τύπους που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μην υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό. Για μένα αυτοί οι τύποι είναι αλβανικές κουράδες!"
Εκείνη τη στιγμή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπάθησε με χιούμορ να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας: "πρόεδρε, σε ζητάνε στο τηλέφωνο", αλλά ο "τίγρης" του απάντησε: "Ντούσαν, θέλω να μιλήσω για κάποια πράγματα που δεν έχουν ξεκινήσει από εμάς".

Τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπογράμμισε: "Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς να την πάρουν, αλλιώς... φιλάκια. Να μας το στείλουν γραπτώς και επίσημα, όχι με τσίου-τσίου και νεροπίστολα. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Εμείς παίζουμε στη Γ΄Εθνική. Ό,τι ξέρανε, να το ξεχάσουν".

πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου