ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

H σέξι «μούσα» της Εθνικής (pics)

H σέξι «μούσα» της Εθνικής (pics)

Σε μία από τις διασημότερες φιγούρες στην κερκίδα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου έχει εξελιχθεί μία όμορφη ξανθιά Ελληνίδα. Η νεαρή καλλονή τραβάει τα βλέμματα στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ ο σκηνοθέτης στον αγώνα Ελλάδας – Ρωσίας τη στόχευε συνέχεια με την κάμερα. Τα ίχνη της άγνωστης ανακάλυψε ο Χρήστος Γραμματικός από το Εθνοσπόρ, που κατάφερε να μάθει περισσότερα για εκείνη…
Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάνα ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το επώνυμό της. Η 26χρονη έδωσε το παρών και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική Ομάδα για το Εuro, χωρίς να σταματά λεπτό να υποστηρίζει την ομάδα.
Με πατέρα Έλληνα (ο κ. Γιώργος απ' τα Τρίκαλα) και μητέρα Πολωνέζα (η κ. Μπάρμπαρα απ' το Στρζέγκομ, κοντά στο Βρότσλαβ) η Αγγελική-Αντριάνα διαμένει πλέον μόνιμα στην Καλαμπάκα τα τελευταία έξι χρόνια. Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η ίδια παραμένει μετριόφρων… «Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από μένα στο γήπεδο», εξομολογείται και συμπληρώνει πως «Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου την... πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες».
Στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ, είπε με παράπονο: «Μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά, όπως μου είπαν, το ύψος μου (1.62μ.) δεν ήταν το ενδεδειγμένο». Περιγράφοντας τον άνδρα της ζωής της η Αγγελική-Αντριάνα σημείωσε ότι «Δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι ποδοσφαιριστής ή ακολουθεί κάποιο άλλο επάγγελμα. Για μένα μετράει η καρδιά, η αγάπη, η πίστη. Να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει, τα υπόλοιπα έπονται».
Όταν ρωτήθηκε για τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές, απάντησε πως στη λίστα της βρίσκονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μπαλοτέλι. Ωστόσο, θεωρεί τους Έλληνες «απ' τους ομορφότερους παγκοσμίως» και στην Εθνική Ομάδα «ψηφίζει» τον Γιώργο Τζαβέλα. Δεν κρύβει όμως την προτίμησή της για τον Κώστα Φορτούνη, καθώς και οι δύο κατάγονται από την Καλαμπάκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου