ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

K2B: Ο κωδικός που θα σε κάνει καλύτερο επαγγελματία

 


Μπαίνεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, με την κούραση να ξεχειλίζει. Έχεις μόλις φτάσει και θέλεις απλά η ζωή σου να γίνει πιο εύκολη.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει. Από τον καθαρό αέρα στο δωμάτιο, έως την… τηλεόραση που θα σε καλωσορίσει. Εντυπωσιακό ε; Σε κάποια ξενοδοχεία απλά αυτονόητο.

Ειδικά αν μιλάμε επαγγελματίες του είδους, τότε οι λεπτομέρειες αυτές, είναι κάτι περισσότερο από σημαντικές. Και είναι δεδομένο πως οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά.

Ο στόχος δεν είναι πάντα να γινόμαστε καλύτεροι; Ειδικά οι επαγγελματίες του τουρισμού ξέρουν πως όσο καλύτερες υπηρεσίες προσφέρουν, τόσο περισσότερους πελάτες θα κερδίσουν.

Και το στοίχημα είναι τώρα. Τώρα που η οικονομία παίρνει ανάσα. Τώρα που ο τουρισμός δεν είναι υπόθεση 3 ή 6 μηνών, αλλά όλου του χρόνου. Αν η ξενοδοχειακή μονάδα σας εξελιχθεί και τεχνολογικά, το κέρδος μπορεί να είναι μεγαλύτερο.

Καλύτερες υπηρεσίες, πιο εύκολη η… ζωή του πελάτη, καλύτερη η αξιολόγηση.

Ό,τι προσφέρεις και ό,τι δίνεις, παίρνεις. Ένας από τους «άγραφους» νόμους.

Καθώς λοιπόν η ξενοδοχειακή αγορά εξελίσσεται, εσείς δεν μπορείτε να μείνετε πίσω. Η τεχνολογία είναι το μέλλον. Κι αν δεν… το έχετε με την τεχνολογία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τη δουλειά σας καλύτερα με την τεχνολογία σύμμαχο.

Ποιός είναι αυτός; Το K2B – Business empowerment by Kotsovolos, που και φέτος θα βρίσκεται στην έκθεση XENIA 2023. Ο Νο1 Technology provider, έρχεται να σας παρουσιάσει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να έχετε στα χέρια σας κάθε «εργαλείο» που θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε την επιχείρησή σας, στην επόμενη μέρα.

Ό,τι αναζητάτε για να γίνετε ακόμη καλύτερος επαγγελματίας, θα το βρείτε το περίπτερο του Κωτσόβολου στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση, την XENIA 2023.


Γιατί K2B θα αναρωτηθείτε. Και η απάντηση είναι πολύ εύκολη!

Γιατί προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία στην ανεύρεση λύσεων, με σκοπό την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης της επιχείρηση σας. Γιατί παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω εξειδικευμένων συμβούλων και γιατί διαθέτει ευέλικτους τρόπους πληρωμής για τις ανάγκες της επιχείρηση σας.

Και κυρίως, διαθέτει πάνω από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας και εξυπηρέτησης των καθημερινών αναγκών του επαγγελματία.

Παράλληλα, το K2B προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για να εκσυγχρονίσετε το ξενοδοχείο σας, όπως:

  • Διαχείριση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων “HOTELTV 2 SERVE”, για προσωποποιημένο περιεχόμενο στις τηλεοράσεις των δωματίων του ξενοδοχείου.

  • Ψηφιακές σημάνσεις “SIGNAGE 2 DISPLAY”, μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου και οθονών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου.

  • Ηλεκτρονικές ετικέτες “ELABELS 2 INFORM”, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει το ξενοδοχείο.

  • Διασφάλιση ποιότητας αέρα “AIR 2 BREATHE”, για διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους επίσκεψης των πελατών σας.

  • Λύση διαχείρισης μουσικής “SOUND 2 IMPRESS”, για επαγγελματικούς χώρους, χωρίς υποχρέωση πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων.

  • Λύσεις ενέργειας & εξοικονόμησης με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υποστήριξη με υπηρεσίες μελέτης και αυτοψίας έργου, από εξειδικευμένους τεχνικούς.

  • Λύσεις επίπλων κουζίνας και δωματίων [LIVING], μια υπηρεσία σχεδιασμού, κατασκευής, και εγκατάστασης επίπλων για Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και καταλύματα BnB.

Το Κ2Β – Βusiness empowerment by Kotsovolos παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και αποτελεί την  απάντηση που ψάχνετε για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Είναι ο σύμμαχος που αναζητούσατε για να κάνετε βήματα μπροστά, προς το μέλλον.

Στο πλευρό σας

Μιλώντας για στήριξη, ο Κωτσόβολος είναι κοντά σας με πολλούς τρόπους. Διαθέτει 19 Κ2Β Spots σε Ελλάδα και Κύπρο, εξιδεικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας, ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β, που δίνει τη δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου σας b2b.kotsovolos.gr και κυρίως ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 Call Agents για άμεση εξυπηρέτηση (210 28 99 800).

Με λίγα λόγια: ο Κωτσόβολος έχει το know how. Έχει το δίκτυο, έχει εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, μπορεί να παραδίδει άμεσα και διαθέτει χιλιάδες κωδικούς προϊόντων. Είναι το σημείο όπου ο επαγγελματίας του ξενοδοχειακού κλάδου μπορεί να βρεί σε ένα μέρος, όλα όσα ψάχνει. Μαζί και τον απόλυτο Technology Supplier.

Το περίπτερο του K2B Business empowerment by Kotsovolos στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2023 (25 έως 27 Νοεμβρίου) θα βρίσκεται στη Hall 01, B02-C01.

Τι θα βρείτε εκεί εκτός από τις τελευταίες λύσεις και προϊόντα τεχνολογίας για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας; Όλες τις απαντήσεις! Θα υπάρχει infopoint για πλήρη ενημέρωση σχετικά με προγράμματα επιδότησης που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο και εξειδικευμένη ομάδα Κ2Β για την εξυπηρέτηση κάθε σας επαγγελματικής σας ανάγκης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.


Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου