ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

«Ο Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε»

 


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε.

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε», αυτός είναι ο τίτλος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Jornal de Noticias».

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει το βιογραφικό του ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη και υπογραμμίζει ότι το ενδιαφέρον του Έλληνα εφοπλιστή είναι έντονο για την πορτογαλική ομάδα. Οπως τονίζεται μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι διατεθειμένος να επενδύσει πολλά χρήματα ώστε να βελτιώσει το υπάρχον ρόστερ της Ρίο Άβε αλλά και να τακτοποιήσει τα οικονομικά του συλλόγου.

Την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Ρίο Άβε εκεί όπου μάλιστα θα διεξαχθεί ψηφοφορία ώστε να συσταθεί ως ΠΑΕ. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος ώστε να επιβιώσει, όπως δήλωσε σχετικά η πρόεδρος Αλεξανδρίνα Κρουζ.

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ένας 56χρονος Έλληνας επιχειρηματίας με περιουσία 2,7 δισ. ευρώ, ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε, εάν ο σύλλογος προχωρήσει στην ίδρυση ΕΔΕ. Σύμφωνα με τον JN, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, από την Ελλάδα, και της Νότιγχαμ Φόρεστ, από την Αγγλία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, είναι πρόθυμος να κάνει μια ισχυρή επένδυση για τη βελτίωση της υποδομής και της ποιότητας της βασικής ομάδας, επιπλέον για την εξισορρόπηση των λογαριασμών του συλλόγου.

Τα μέλη της Ρίο Άβε αυτή την Κυριακή, σε μια γενική συνέλευση, θα συζητήσουν και θα ψηφίσουν για τη σύσταση ως ΠΑΕ, το οποίο, σύμφωνα με την πρόεδρο, Αλεξαντρίνα Κρουζ είναι η μόνη λύση για να είναι ο σύλλογος βιώσιμος στο σημερινό του επίπεδο. 

"Έχει προκύψει μια συγκεκριμένη ευκαιρία που θεωρώ μοναδική, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο», είπε ο αρχηγός, χωρίς να διευκρινίσει ονόματα, και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει σχέδιο B. Η Ρίο Άβε χρειάζεται επειγόντως μια ένεση κεφαλαίου για να συνεχίσει την τιμή. τις δεσμεύσεις σας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν ισχυρό συνεργάτη". Ο Μαρινάκης αγόρασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ το 2017 για 50 εκατομμύρια ευρώ και έκτοτε έχει κάνει εκατοντάδες εκατομμύρια επενδύσεις», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου