ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ξεφεύγει η κατάσταση: Οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν εκδίκηση μέσω social media - «Δεν βαράμε οικογένειες!»

 


Στην ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ωστόσο στα social media μερικοί φαίνεται να ξεφεύγουν ζητώντας εκδίκηση από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, την οποία σκοπεύουν να πάρουν σήμερα πριν το ματς με τη Μαρσέιγ με την προϋπόθεση να μην είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπμαζί με τους οποίους ήταν και μερικοί του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις της ΑΕΚ όπως είναι λογικό. Ορισμένοι βέβαια δυστυχώς φαίνεται να έχουν στόχο να διοχετεύσουν αυτήν την οργή τους προς οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα βρουν να πηγαίνουν προς τη «Λεωφόρο» για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ σήμερα το βράδυ (9/8).

Συγκεκριμένα μέσα από story οργανωμένων της ΑΕΚ σε γκρουπ τους στο Instagram είπαν: «Σήμερα ζητάμε από όλους τους ΑΕΚτζήδες των βορείων Προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς. Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι καθώς και Μαρούσι. ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ».

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ θα γίνει στις 21.00 και αναμένεται να υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών για την αποφυγή επεισοδίων. Ταυτόχρονα η UEFA στέλνει δύο security officers, ενώ κανονικά σε παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας στέλνει έναν.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου