ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Το συγκλονιστικό σκίτσο με τον Γαλανόπουλο που κάνει τον γύρο όλου του ελληνικού ίντερνετ

 


Στον απόηχο της πολύ μεγάλης νίκης της ΑΕΚ στο «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό, αυτό που θα θυμάται ο υγιής φίλαθλος κόσμος σε λίγο καιρό, δεν θα είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου. Με αφορμή αυτή τη κίνηση του μέσου της ΑΕΚ, ο καλλιτέχνης Βαγγέλης Χαντζής, δημιούργησε ένα σκίτσο που κατακλύζει το ελληνικό ίντερνετ.

Η ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης(15/8), δεν κέρδισε απλώς την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κέρδισε κάτι πολύ περισσότερο, για το οποίο ένιωθε την ηθική υποχρέωση μάλιστα να το πετύχει. Είναι και οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη με 2-1, απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που φανερώνουν τον τρόπο διαχείρισης του τραγικού συμβάντος, αλλά η ουσία «κρύβεται» πίσω από την φράση του, «αυτή η ομάδα θα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά όποτε υπάρχει αδικία». Η ΑΕΚ λοιπόν, νίκησε και την αδικία.

Νίκη με γκολ στο 90ο λεπτό, με ένα παιδί από τα «σπλάχνα» της, να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Γαλανόπουλος, σκόραρε με εξαιρετικό πλασέ, μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον εκπληκτικό Λιβάκοβιτς. Τρέχει στη γωνία μαζί με τους συμπαίκτες του και υψώνει στον αέρα το μαύρο περιβραχιόνιο, κοιτάζοντας πάντα προς την πλευρά των γνωστών, δυστυχώς, BBB(Bad Blue Boys). 

Ένα υπέροχο σκίτσο του καλλιτέχνη Βαγγέλη Χαντζή, «έρχεται» όμως για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη κίνηση του παίκτη της ΑΕΚ. Απεικονίζει τον ποδοσφαιριστή, με την υψωμένη γροθιά του, η οποία όμως αντί για το περιβραχιόνιο, έχει μια κουρελιασμένη σημαία με τη Σβάστικα, δίνοντας έτσι ένα ακόμη «χτύπημα» στον Ναζισμό.



Η ΑΕΚ πέρασε το μήνυμα της στο Ζάγκρμπ, όμως στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, δεν έχει πετύχει ακόμα αυτό που στοχεύει. Ακολουθεί η ρεβάνς με τους Κροάτες το Σάββατο(19/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια και η περίσταση απαιτεί συγκέντωση και ψυχραιμία. Όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον ίδιο τον κόσμο της ΑΕΚ, που οφείλει να κρύψει την λογική οργή που νιώθει.

Πηγή:www.sportal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου