ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ο Έλον Μασκ πήγε στα κεντρικά του Twitter με ένα νιπτήρα – «Σας αφήνω να εμπεδώσετε την πληροφορία»

 


Viral έχει γίνει βίντεο που δείχνει τον Έλον Μασκ να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία του Twitter, κουβαλώντας έναν… νιπτήρα. Η εμφάνιση αυτή, όπως αποκάλυψε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ήταν κάπως “συμβολική”. 

Η Twitter και ο Έλον Μασκ αναμένεται να ολοκληρώσουν μέχρι αύριο, Παρασκευή (28.10), την συμφωνία εξαγοράς ύψους 44 δισ. δολαρίων. Ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κολοσσό των social media εδώ και επτά μήνες, καταλήγοντας στις δικαστικές αίθουσες.  

Ο Έλον Μασκ ανήρτησε λοιπόν ένα βίντεο που τον δείχνει στην έδρα του Twitter με έναν νιπτήρα! Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έκανε έτσι ένα λογοπαίγνιο αφού το sink (νιπτήρας) στα αγγλικά σημαίνει και «εμπεδώνω». 

«Μπαίνω στην έδρα του Twitter. Σας αφήνω να εμπεδώσετε την πληροφορία» έγραψε στον λογαριασμό του, ενώ παράλληλα άλλαξε το ψευδώνυμό του στον ιστότοπο σε «Chef Twit». 

Δείτε το βίντεο του Έλον Μασκ:

Για να βάλει τέλος στη διαμάχη του με τους επικεφαλής του ιστοτόπου, η δικαστής του Ντέλαγουερ που είχε αναλάβει την υπόθεση έδωσε στον Έλον Μασκ διορία μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει την εξαγορά. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα βάλει τέλος σε μια περιπέτεια επτά μηνών που έφερε αντιμέτωπους τους ιδιοκτήτες του Twitter με τον ιδιοκτήτη της Tesla.

Στις αρχές Ιουλίου ο Μασκ ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την προσπάθεια εξαγοράς, μια απόφαση την οποία προσέβαλαν στα δικαστήρια οι ιδιοκτήτες του Twitter. Τελικά, άλλαξε γνώμη στις αρχές Οκτωβρίου, λίγες ημέρες προτού να ξεκινήσει η δίκη. Όμως το Twitter αρνήθηκε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, με αποτέλεσμα η δικαστής να αναβάλει την εκδίκαση και να διατάξει τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου