ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε από το βίντεο ντοκουμέντο η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε σκύλο

 


Στα χέρια της αστυνομίας η οδηγός για την παράσυρση του «Μπρούνο». Ο σκύλος τραυματίστηκε σοβαρά στη Θεσσαλονίκη και το βίντεο ντοκουμέντο προκαλεί αποτροπιασμό…

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων της οδηγού, που την περασμένη Παρασκευή παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σκυλί και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για 58χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας, όπως ανακοινώθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων. Είχε προηγηθεί μήνυση κατ’ αγνώστου από τον ιδιοκτήτη του ζώου. Η παράσυρση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αποτροπιασμό στους χρήστες του Διαδικτύου.

Το τετράποδο εντοπίστηκε από περιοίκους και μεταφέρθηκε με βαρύτατα τραύματα σε Κτηνιατρείο της περιοχής. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα. Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων και ζητούν να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου.


Δείτε τα βίντεο του thestival.gr







Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου