ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Μπάγερν Μονάχου: Μπαίνει στη φυλακή ο Λούκας Ερνάντεζ αν δεν γίνει δεκτή η προσφυγή του

 


Λίγο πριν της… φυλακής τα σίδερα ο Λούκας Ερνάντεζ! Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός απολογήθηκε τη Δευτέρα (18/10) σε δικαστήριο της Ισπανίας και αν δεν γίνει δεκτή η προσφυγή του στις 28/10 τότε θα του φορέσουν “βραχιολάκια”.

Η υπόθεση αφορά τη θυελλώδη σχέση που είχε στο παρελθόν ο Λούκας Ερναντέζ με την τότε σύντροφό του και νυν σύζυγο του, Αμέλια Όσα Γιορέντε, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν αλληλοκατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ (τότε ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης) είχε καταδικαστεί δύο φορές (τη μία εξ αυτών μάλιστα είχε δηλώσει ένοχος) και του επιβλήθηκαν 6 μηνών περιοριστικά μέτρα και 31 ημέρες κοινωφελούς εργασίας, όμως το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και ταξίδεψε για διακοπές στο Μαϊάμι, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες στα social media.

Τέσσερις μήνες αργότερα όμως, ο Ερνάντες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης. Για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στον Ερναντέζ ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή.

Την περασμένη εβδομάδα, το δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την αναστολή της ποινής εξάμηνης φυλάκισης. Έκρινε ότι ο παίκτης της Μπάγερν -ως δις υπότροπος- δεν πληροί τις προϋποθέσεις χορήγησης αναστολής και διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο Ερνάντεζ παρουσιάστηκε σήμερα (18.10.2021) το πρωί στο δικαστήριο, μία ημέρα νωρίτερα από την προσδιορισθείσα ημερομηνία, και έκανε χρήση του δικαιώματος δεκαήμερης παράτασης, περιμένοντας σε αυτό το διάστημα μήπως γίνει δεκτή η προσφυγή που έχει καταθέσει.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο 25χρονος άσος θα πρέπει στις 28/10 να παρουσιαστεί και πάλι στο ισπανικό δικαστήριο, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή.


Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου