ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

«Σκοτωμός» της Βανέσα Μπράιαντ με τη μητέρα της – Η μήνυση και το «τρελό» ποσό

 


Μάνα και κόρη βρίσκονται στα… μαχαίρια. Η Βανέσα Μπράιαντ είναι και πάλι στην επικαιρότητα, περίπου 11 μήνες μετά το θάνατο του θρυλικού, Κόμπι.

Της έκλεισε τη «κάνουλα» και τώρα υπάρχει «πόλεμος». Μια… απίστευτη είδηση βγαίνει από την οικογένεια του αείμνηστου, Κόμπι Μπράιαντ, σχεδόν 11 μήνες μετά το θάνατο του «black mamba».

Η Σοφία Λέιν, μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, κατέθεσε μήνυση εναντίον της κόρης της; κατηγορώντας την πως λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι και της κόρης του της σε συντριβή ελικοπτέρου, εκείνη συνέχιζε τις κοινωνικές της εξόδους και άφηνε στην ίδια να φροντίσει τα υπόλοιπα παιδιά της.

Η Σοφία Λέιν είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες πως η κόρη της την έδιωξε από το σπίτι τους και τώρα εμφανίζεται να έχει καταθέσει αγωγή ύψους 5 εκατ. δολαρίων, με την αιτιολογία πως δούλεψε χωρίς να της καταβληθεί μισθός «για μεγάλο χρονικό διάστημα ως προσωπικός βοηθός και μπέιμπι σίτερ» για την οικογένεια.

«Δυστυχώς οι υποσχέσεις του Κόμπι Μπράιαντ δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν επειδή έχει πεθάνει και η Βανέσα Μπράιαντ έκανε κάθε κίνηση που μπορούσε για να αποφύγει και να ακυρώσει όλες τις υποσχέσεις του», αναφέρει η αγωγή.

Απ’ τη μεριά της, η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει πως ήταν και θα συνεχίσει να είναι πλήρως αφοσιωμένη στη φροντίδα των παιδιών της. Παράλληλα, τονίζει πως η μητέρα της προσπαθούσε συνεχώς να βρει τρόπους να αποκομίσει κέρδος από την οικογένεια. «Την στήριζα επί σχεδόν 20 χρόνια και δεν ήταν ποτέ η προσωπική βοηθός ούτε δική μου ούτε του Κόμπι, ενώ ποτέ δεν ήταν νταντά των παιδιών. Πάντοτε ως μητέρα έμενα σπίτι για να φροντίζω τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου κι εγώ φροντίζαμε συνεχώς τις κόρες μας».

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου